Jakšiću četvrti Kup Srbije u gađanju glinenih golubova

Zoran Jakišić, reprezentativac  beogradskog Rikošeta osvojio je prvo mesto u četvrtom Kupu Srbije u gađanju glinenih golubova – trap na strelištu “Bg sportskog centra kovilovo”.

U finalu je bio bolji od druga iz reprezentacije Nemanje Smiljanića (Grof, Kalište kod Požarevca) dok je treće mesto pripalo Ivanu Rožeku iz staropazovačkog Jedinstva trap. Ekipno, slavio je beogradski Rikošet.

U prvom Kupu Srbije pobedio je Ivan Rožek iz Jedinstva trap, u drugom Borko Vasiljević, u trećem Petar Vasiljević iz Jedinstva trap i u četvrtom Zoran Jakšić.

Konačan plasman četvtrog kupa: 1.  Zoran Jakšić (Rikošet, Beograd), 2. Nemanja Smiljanić (Grof, Kalište), 3. Ivan Rožek (Jedinstvo trap, Stara Pazova), 4. Zoran Lukić (Grof), 5. Radoslav Ilić (Dunav, Futog), 6. Goran Nikolić (Grof) itd. Ukupno 35 strelaca.

Posle polufinala, u meč za zlato odmah su se plasirali Jakšić sa 14 i Smiljanić sa 13 goluba, a u meč za bronzu Lukić sa 13 i Rožek sa deset golubova. Radoslav Ilić je završio na petom mestu sa osam, Goran Nikolić na šestom sa sedam golubova.

Meč za zlato: Jakšić- Smiljanić 12:9, meč za bronzu: Rožek – Lukić 10:9. 

Kvalifikacije: 1. Jakšić 112, 2. Smiljanić 110, 3. Rožek 107, 4. Lukić 106, 5. Ilić 109, 6. Nikolić 105. 

Učestvovale su i dve juniorke Aleksandra Maljković 84, Nikolina Blagojević 83 goluba.

Ekipno: 1. Rikošet Beograd 314 (Jakišć, N. Šotra, Pavlović), 2. Dunav 313, 3. Jedinstvo trap Stara Pazova 307, 4. Grof Kalište 306, 5. Barajevo 282, 6. PT trap 278 golubova itd. Ukupno devet ekipa.

Datum: 02.06.2015. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...