Vasiljević treći na Velikoj nagradi Kipra

Srpski strelac Borko Vasiljević zauzeo je visoko treće mesto na juniorskoj “Velikoj nagradi Kipra” u gađanju glinenih golubova – trap sa 114 golubova (os 125 mogućih).
 
U konkurenciji 20 juniora iz sedam zemalja pobedio je Džek Valas iz Australije sa 115, dok je drugo emsta sa istikm brojem golubova zauzeo Maksim Kabatski iz Rusije Za zlato su rasoucavali, Australijanac je pogodio, Rus promašio prvog dodatnog goluba i osvojio prvo mesto. Nije se gađalo finale.

Vasiljević, član beogradskog Rikošeta, je lane na Svetskom juniorskom kupu u Porpetu u Italiji osvojio prvo mesto. U 2013. bio je član reorezentacije sa Smiljanićem i Egeljom koja je pobedila u ekipnoj konkurenciji na ovom takmičenju. 

Prošle godine je trijumfovao na otvorenom Prvenstvu Vojvodine i bio je 14. na evropskom i 29. na svetskom juniorskom šampionatu.
Datum: 20.02.2015. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...