Rekordan broj učesnika prijavljen za 28. SuisseGas Beogradski maraton

Do 28. SuisseGas Beogradskog maratona preostalo je još 17 dana i u ovom trenutku vrše se završne pripreme u organizaciji ovog značajnog međunarodnog sportskog događaja. Jedan od bitnih elemenata je i broj učesnika na ovoj manifestaciji.

„Veliko interesovanje domaćih i stranih učesnika za učešće na 28. SuisseGas Beogradskom maratonu se nastavlja i na 17 dana do ovogodišnjeg događaja prijavljen je rekordan broj od 3500 učesnika iz 48 zemalja sveta. Prošle godine u ovo vreme imali smo 2600 prijavljenih takmičara, a maraton održan prošle godine imao je rekordan broj od ukupno 3650 učesnika iz 52 zemlje sveta sa svih kontinenata“ - izjavio je Dejan Nikolić, direktor Beogradskog maratona.

„S obzirom da je ostalo još 17 dana do događaja i da je dosadašnja praksa bila da se u periodu pre samog maratona prijavljuje najveći broj učesnika očekujemo da prošlogodišnji rekord vrlo uskoro bude dostignut“ - naglasio je Nikolić.

Ovogodišnji Beogradski maraton biće i Prvenstvo Srbije u maratonu za muškarce i žene. Takođe, u okviru 28. SuisseGas Beogradskog maratona, po prvi put biće organizovana Prvenstva srbije u štafetnom polumaratonu za učenike srednjih škola, studente i korporacije.

28. SuisseGas Beogradski maraton biće održan 18.04.2015.

Prijavljivanje za ovogodišnji Beogradski maraton vrši se na sajtu www.bgdmarathon.org do 10.04.2015. a od 13.04.2015. do 17.04.2015 prijavljivanje će se vršiti isključivo u Prijavnom centru 28. SuisseGas Beogradskog maratona u Domu omladine Beograda (10h-20h)
Datum: 31.03.2015. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...