x

Održano predavanje na temu ishrane i hidriranja trkača u sklopu priprema za učešće na 28. SuisseGas Beogradskom maratonu

Održano predavanje na temu ishrane i hidriranja trkača u sklopu priprema za učešće na 28. SuisseGas Beogradskom maratonu Autor fotografije: Predrag N Đurović
Nastavak realizacije edukativnog programa priprema za učešće na trkama na 28. SuisseGas Beogradskom maratonu. U sklopu misije pružanja besplatne stručne pomoći zainteresovanim građanima za učešće u  trkama na 28. SuisseGas Beogradskom maratonu (Trka zadovoljstva na 5km, Polumaraton - 21,1km, maraton - 42km, štafetna prvenstva), u Domu omladine Beograda je 17. marta održano treće predavanje iz oblasti trčanja. 

Predavanje je organizovao Trkačkо-rekreativni klub “Beogradski maraton” u saradnji sa Fakultetom za sport Univerziteta „Union-Nikola Tesla“ u Beogradu, na temu "O ISHRANI I HIDRIRANJU TRKAČA U PRIPREMAMA ZA POLUMARATON I MARATON, NEPOSREDNO PRE, ZA VREME I POSLE TRKE".  

Predavanje su, u prisustvu više od 50 slušalaca - studenata  Fakulteta za sport, maturanata-maratonaca iz Zemunske gimnazije, članova Udruženja „Ultratrkač“ i trkača rekreativaca iz Beograda, održali predavači dr Marija Anđelković i dr Milica Vesić Vukašinović iz Udruženja za medicinu sporta Srbije. 

28. SuisseGas Beogradski maraton biće održan 18.04.2015.
Datum: 18.03.2015. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...