x

Adidas predstavio najlakšu patiku za košarku

Adidas predstavio najlakšu patiku za košarku
Adidas je predstavio novu "Crazy Light", najlakšu patiku za košarku.  Revolucionarna "Crazy Light" postavlja nove standarde u košarkaškoj obući, sa težinom od samo 277.8 grama, što je čini za više od 15 odsto lakšom od najbliže konkurencije. Zahvaljujući ovoj adidas inovaciji, "Crazy Light" pomaže igračima da budu brži i da poboljšaju učinak na terenu.

Lansiranjem ove patike, adidas je zaokružio svoju ponudu i dobio epitet proizvođača najlakše obuće za tri sporta - "adiZero Crazy Light", za košarku, adiZero 5 - Star, kopačke za američki fudbal, kao i fudbalske F50 adiZero kopačke.

Svi oni koji vole adidas i košarku ove jeseni će imati priliku da se ludo zabave i uz malo basket umeća osvoje vredne adidas Crazy Light nagrade. Ako imate između 14 i 19 godina, volite košarku i verujete da ste dobri u šutiranju trojki i zakucavanju, ali i da ste dovoljno spretni na terenu, prijavite se na adidas crazy light basket takmičenje.

Prijavljivanje putem sajta http://www.crazylightbasket.rs traje do 28. septembra. Već 1. oktobra imaćete priliku da na Adi Ciganliji pokažete svoje košarkaško umeće i osvojite najlakše adidas Crazy Light patike, kao i druge vredne adidas nagrade.

Prijavi se za adidas crazy light basket i oseti ludu lakoću zakucavanja!
Datum: 23.09.2011. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...