x

Besplatni fitnes treninzi na Adi Ciganliji

Besplatni fitnes treninzi na Adi Ciganliji
JP Ada Ciganlija u saradnji sa centrom za skijanje na pokretnoj traci, Skitrack, tokom leta organizuje novi vid fizičke aktivnosti za sve posetioce. Svake večeri, od 21 sat, u parku ispred centra za skijanje na pokretnoj traci posetiocima će na raspolaganju biti potpuno besplatni fitnes treninzi.

Ukoliko ste pod stresom, imate problem sa viškom kilograma, nerviraju vas dosadni programi u teretanama, a želite da za kratko vreme dođete do idealnih proporcija ili vrhunske fizičke forme možete se priključiti programu svakog dana, sem nedelje. Vrhunski stručnjaci iz oblasti fitnesa vodiće vas kroz dvomesečni program INSANITY fitnes treninga jednog od najpoznatijih kondicionih trenera današnjice Shaun T-a.

Ovaj kardio fitnes program jedan je od najtežih programa osmišljenih do sada. Mnogi aerobik treninzi ne daju veće rezultate u gubitku kilograma i poboljšanju koje ste očekivali. Max Interval Trening vam omogućava da više vremena provedete vežbajući u ekstermnim opsezima nego što bi to bilo moguće kada bi ste dali sve od sebe bez perioda odmora. Kao rezultate iskusićete brza povećanja u kondiciji i efektivnije sagorevanje ugljenih hidrata i masti.

Trening u grupi i uz veliki video-bim uz jako ozvučenje potpuno neutrališu osećaj umora i malaksalosti. Ukoliko budete redovno vežbali za 60 dana ćete ostvariti neverovatne rezultate, bićete sa sigurnošću u najboljoj kondiciji života.

Insanity program je aktivnost visokog intenziteta tokom koje se vaš broj otkucaja srca približava maksimalnom kapacitetu, stoga, kako su treninzi veoma naporni, svim vežbačima se savetuje odlazak kod kardiologa na pregled kako bi dobili dozvolu za ovakav vid treninga a sve u cilju prevencije od neželjenih situacija.

Za trening su vam potrebne patike za fitnes, voda, majica za presvlačenje i prostirka ili peškir za plažu. Treninzi traju od 45 do 60 minuta u zavisnosti od treninga koji se sprovodi. Raditi Insanity je kao da se penjete na svoj lični Mont Everest. Nije za svakoga ali ako ste spremni da date sve od sebe, možete se podići na nivo za koji niste ni znali da postoji.
Datum: 28.07.2012. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...