x

Borba za odlazak u Alkatraz počinje u Nišu

Borba za odlazak u Alkatraz počinje u Nišu
Najveće 1 na 1 takmičenje u street košarci u Srbiji pod nazivom "Red Bull King Of The Rock" počinje ovog vikenda u Nišu, iako je broj prijava za takmičenje odavno je premašen, prvih 64 prijavljenih takmičara ostvarilo je pravo za učešće na turniru, a sam turnir će se održati u subotu sa početkom u 12 časova na terenu Bunker.

Turnir u Nišu otvariće seriju kvalifikacionih takmičenja, a najbolji takmičari će se naći na finalnom turniru u Beogradu. Pored Niša, kvalifikacioni turniri će se održati još i u Kragujevcu, Čačku, Novom Sadu i Beogradu, a najboljih 64 takmičara ostvariće pravo da učestvuju na finalnom turniru u Beogradu, koji će se održati 29. maja 2011. godine na terenima KK Partizan na Kalemegdanu.

Pobednik finalnog turnira u Beogradu imaće čast da predstavlja Srbiju na svetskom finalu koje će se održati krajem septembra u Alkatrazu (San Francisko, USA). Pored predstavnika Srbije i Amerike, na finalnom turniru će se naći i pobednici iz Turske, Poljske, Španije, Izraela, Grčke, Kanade, Nemačke, Francuske, Hong Konga, Australije, Slovenije, Rumunije i Ukrajne.

Više informacija o samom takičenju možete pogledati na www.redbull.rs.
Datum: 05.05.2011. Autor: Nikola Nedeljković

PROČITAJTE JOŠ...