Adidas predstavio pametnu kopačku adizero f50

Beograd 18. januar 2012. godine - Na terenima FK Brodarac, adidas je predstavio pametnu kopačku, adizero f50. Popularni prvotimci Crvene Zvezde, Marko Vešović i Darko Lazović, demonstrirali su prednosti f50 kopačke i tako pokazali da su sa pravom odabrani da budu ambasadori pametnog fudbala u Srbiji, poput Lea Mesija koji u svetu promoviše ovu kopačku.

Kako bi prisutnima pokazali jedinstvene karakteristike ove kopačke, popularni igrači Crvene zvezde, ubacili su miCoach SPEED_CELL uređaj u adizero f50 kopačke i prikazali kako pametno treniranje izgleda na terenu. Ova adidas inovacija sadrži čip koji beleži trenutnu, prosečnu i maksimalnu brzinu, broj sprintova, pređenu udaljenost mnoge druge statistike fudbalera koji ovakve kopačke nosi na treninzima. Tako snimljene aktivnosti igrača moguće je učitati putem WiFi-ja ili USB-a na PC ili MAC, kao i na iPhone i iPod.

Zainteresovanim gostima su, nakon improvizovanog treninga, prikazani rezultati Lazovića i Vešovića koje je zabeležio miCoach SPEED_CELL. Naši adizero f50 ambasadori su tako dobili uvid u svoje skorove na terenu, a adidas im je omogućio da treniraju i nastupaju u specijalno dizajniranim kopačkama sa njihovim potpisom. Rezultate naših prvotimaca komentarisao je popularni voditelj Luka Tešanović koji je vodio program.

Uz pomoć pametne kopačke i miCoach aplikacije ljubitelji fudbala mogu odmah nakon treninga da provere svoje rezultate na www.micoach.com, i uporede ih na Twitter-u i Facebook-u, čak i sa rezultatima najpoznatijih svetskih fudbalera, poput Mesija, ili Alvesa, koji, kao i mnogih drugih imaju svoje miCoach aplikacije. Svi fanovi miCoach-a, koji koriste iPhone, mogu na osnovu svojih rezultata da kreiraju i avatara u svom liku, pomoću kojeg mogu da se takmiče i virtuelno nadmeću sa omiljenim fudbalerima.

Datum: 19.01.2012. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...