x

Adidas predstavio pametnu kopačku adizero f50

Adidas predstavio pametnu kopačku adizero f50
Beograd 18. januar 2012. godine - Na terenima FK Brodarac, adidas je predstavio pametnu kopačku, adizero f50. Popularni prvotimci Crvene Zvezde, Marko Vešović i Darko Lazović, demonstrirali su prednosti f50 kopačke i tako pokazali da su sa pravom odabrani da budu ambasadori pametnog fudbala u Srbiji, poput Lea Mesija koji u svetu promoviše ovu kopačku.

Kako bi prisutnima pokazali jedinstvene karakteristike ove kopačke, popularni igrači Crvene zvezde, ubacili su miCoach SPEED_CELL uređaj u adizero f50 kopačke i prikazali kako pametno treniranje izgleda na terenu. Ova adidas inovacija sadrži čip koji beleži trenutnu, prosečnu i maksimalnu brzinu, broj sprintova, pređenu udaljenost mnoge druge statistike fudbalera koji ovakve kopačke nosi na treninzima. Tako snimljene aktivnosti igrača moguće je učitati putem WiFi-ja ili USB-a na PC ili MAC, kao i na iPhone i iPod.

Zainteresovanim gostima su, nakon improvizovanog treninga, prikazani rezultati Lazovića i Vešovića koje je zabeležio miCoach SPEED_CELL. Naši adizero f50 ambasadori su tako dobili uvid u svoje skorove na terenu, a adidas im je omogućio da treniraju i nastupaju u specijalno dizajniranim kopačkama sa njihovim potpisom. Rezultate naših prvotimaca komentarisao je popularni voditelj Luka Tešanović koji je vodio program.

Uz pomoć pametne kopačke i miCoach aplikacije ljubitelji fudbala mogu odmah nakon treninga da provere svoje rezultate na www.micoach.com, i uporede ih na Twitter-u i Facebook-u, čak i sa rezultatima najpoznatijih svetskih fudbalera, poput Mesija, ili Alvesa, koji, kao i mnogih drugih imaju svoje miCoach aplikacije. Svi fanovi miCoach-a, koji koriste iPhone, mogu na osnovu svojih rezultata da kreiraju i avatara u svom liku, pomoću kojeg mogu da se takmiče i virtuelno nadmeću sa omiljenim fudbalerima.

Datum: 19.01.2012. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...