x

Indesit izlazi na teren zajedno sa Arsenalom

Indesit izlazi na teren zajedno sa Arsenalom
Indesit, kao vodeća evropska robna marka na tržištu uređaja bele tehnike, i Fudbalski klub Arsenal, kao jedan od najprestižnijih timova u istoriji fudbala na evropskom i svetskom nivou, danas su najavili partnerstvo koje će ih ujediniti na terenu u narednim sezonama.

Indesit će biti sponzor Fudbalskog kluba Arsenal i tako započeti seriju investicija u evropski fudbal

Nakon što je potpisao ovaj važan ugovor sa Arsenalom, Indesit ulazi u svet fudbala i započinje sa ambicioznim projektom sponzorstva koje će ga, počevši od sezone 2011. - 2012. uvesti na teren zajedno sa jednim od najtrofejnijih timova Evrope.

Odluka da se uđe u svet fudbala predstavlja šansu za robnu marku Indesit da potvrdi svoje usmerenje ka dinamičnim inovacijama kao i da osnaži svoje prisustvo na pojedinim tržištima sa najvećim strateškim značajem kao što je Velika Britanija.

"Kompanija Indesit je shvatila da je fudbal idealno polje za dijalog sa njenim potrošačima koji su posebno zainteresovani za dinamične aktivnosti i sport"  izjavio je Marko Žota, marketing direktor kompanije Indesit. Pored toga, on kaže: "Fudbalski klub Arsenal neguje vrednosti koje ga povezuju sa našom robnom markom, zbog čega nam je posebno drago što smo potpisali ugovor s parnerom koji je toliko popularan i to ne samo u Velikoj Britaniji već širom Evrope. Arsenal je jedan od najvećih fudbalskih timova na svetu i radujemo se našem zajedničkom uspešnom partnerstvu."

Ovaj Ugovor označava prvi značajan korak u saradnji koja ima ono što je potrebno za rast i napredovanje: "Arsenal je sinonim za atraktivan stil igre, mladi tim, inovacije, tradiciju i pobedu. Ove vrednosti su neverovatno jake za našeg partnera i pružaju mu osnovu da diferencira svoj brend kao i da ga poveže na značajnom nivou sa našim navijačima i potencijalnim navijačima širom sveta", rekao je Tom Fox, komercijalni direktor Arsenala - "Što bolje razumemo pristup marke Indesit tržištu, vrednosti njihove kompanije i planove za rast, to ćemo bolje shvatiti kako od partnerstva sa Arsenalom obe strane mogu da imaju koristi."
Datum: 20.05.2011. Autor: Biljana Jozić

PROČITAJTE JOŠ...