Bronzana medalja za žensku univerzitetsku reprezentaciju na Univerzijadi

 
 
Pobedom selekcije Češke, rezultatom 23:18 (12:12) ženska univerzitetska reprezentacija Srbije osvojila je bronzanu medalju na Univerzijadi koja se održava u Južnoj Koreji.

Tamara Georgijev je meč završila sa šest pogodaka, Dijana Radojević je postigla pet, a Jovana Risović je kao i svaki put, bila odlična na golu sa 12 uspešnih intervencija.

„Osvajanjem bronzane medalje na Univerzijadi, ostvaren je cilj sa kojim smo i došli. Osim rezulata u poslednjoj utakmici, tokom celog turnira smo pokazali dobru igru tokom celog turnira. Izuzetno jak turnir, na kome smo odigrali šest dosta teških utakmica protiv jakih reprezentacija. Ovaj turnir će nam dosta značiti za ostala takmičenja koja nas čekaju sa A selekcijom“, izjavio je Živojin Maksić, trener univerizeteske reprezentacije Srbije nakon utakmice sa Češkom.

„Bronzana medalja je veliki uspeh za ovu ekipu na jakom turniru, tokom kojeg nas je krasila najlepša i najborbenija igra. Sistem takmičenja je takav da sa jednim porazom od domaćina, ostali u igri za bronzu i nismo imali šansu da se borimo za zlato, a smatram da ova ekipa ima kvalitet za to“, Rekla je Jovana Risović, reprezentativka Srbije.

Datum: 14.07.2015. Autor: Jelena Garić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...