x

Sportisti sa invaliditetom čuvaju uspomenu na svog drugara

Sportisti sa invaliditetom čuvaju uspomenu na svog drugara
Početkom aprila prošle godine iznenadna smrt je zauvek iz naših redova otrgla  mladog, uspešnog i svestranog sportistu i nada sve dobrog i omiljenog drugara – u 26.godini preminuo je  Marko Lazić.

Retke su sportske discipline u kojima ovaj divni slabovidi mladić  nije pokazao svoje umeće i mogućnosti – bio je baš za 2014.g. prvak Beograda u kuglanju u svojoj kategoriji, član golbal ekipe SD «Napredak» ali i bio u ekipi Grada, ali ništa manje nije voleo fudbal i košarku, posebno.

Sa željom da se sačuva uspomena na ovog plemenitog i uspešnog mladog čoveka, njegovi brojni sportski prijatelji pokrenuli su inicijativu da se održi turnir koji bi postao tradicionalan a koji bi bio baš njemu posvećen i ova ideja je kod svih podržana i prihvaćena.

U tom pogledu, Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda organizuje turnir u malom fudbalu koji će pod nazivo Memorijal «Marko Lazić» biti održan u dan 06.aprila (ponedeljak)  U SC Olimp u balonu za mali fudbal sa početkom od 10,00 sati a čije održavanje je podržao i omogućio Grad Beograd–Sekretarijat za sport i omladinu.
Datum: 03.04.2015. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...