Sportisti sa invaliditetom čuvaju uspomenu na svog drugara

Početkom aprila prošle godine iznenadna smrt je zauvek iz naših redova otrgla  mladog, uspešnog i svestranog sportistu i nada sve dobrog i omiljenog drugara – u 26.godini preminuo je  Marko Lazić.

Retke su sportske discipline u kojima ovaj divni slabovidi mladić  nije pokazao svoje umeće i mogućnosti – bio je baš za 2014.g. prvak Beograda u kuglanju u svojoj kategoriji, član golbal ekipe SD «Napredak» ali i bio u ekipi Grada, ali ništa manje nije voleo fudbal i košarku, posebno.

Sa željom da se sačuva uspomena na ovog plemenitog i uspešnog mladog čoveka, njegovi brojni sportski prijatelji pokrenuli su inicijativu da se održi turnir koji bi postao tradicionalan a koji bi bio baš njemu posvećen i ova ideja je kod svih podržana i prihvaćena.

U tom pogledu, Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda organizuje turnir u malom fudbalu koji će pod nazivo Memorijal «Marko Lazić» biti održan u dan 06.aprila (ponedeljak)  U SC Olimp u balonu za mali fudbal sa početkom od 10,00 sati a čije održavanje je podržao i omogućio Grad Beograd–Sekretarijat za sport i omladinu.
Datum: 03.04.2015. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...