Strelci i stonoteniseri obeležili sportsku sedmicu

Među brojnim sportskim dešavanjima za osobe sa invaliditetom u našem Gradu, proteklu su sedmicu posebno obeležila dva događaja koja su okupila takmičare u dva po mnogo čemu vrlo uspešna sporta – održana su prvenstva Beograda u streljaštvu i stonom tenisu.

Svoje i svetski priznato umeće u gađanju vazdušnim oružjem, najbolji strelci našeg Grada su potvrdili na vatrenoj liniji u Domu RViPVO gde su u disciplini serijske puške medalje osvojili Siniša Vidić (zlatnu) Zoran Banjac i Dejan Jokić (srebrnu i bronzanu), a vazdušni pištolj Živko Papaz (zlatna), Rastko Jokić i Sredo Radović (srebro i bronza) dok je  u ekipnoj konkurenciji i ovog puta najuspešniji bio SKOSI «Pobednik» ispred DSRI «Čukarica» i SK SR RVI «Palež» iz Obrenovca.

Prvenstvo u stonom tenisu okupilo je oko 70 učesnika koji su se na terenima Akademije «Kocić» na Banjici borili za trofej najboljeg u našem Gradu – ove godine šampionske su titule osvojili u svojim kategorijama: Dragan Vujisić iz kluba STIB, Dušan Ložnjaković SK SR RVI «Palež» iz Obrenovca, Helena Grujkoski škola «Stefan Dečanski», Dejan Kostić škola «Veljko Ramadanović», Tomislav Martić udruženje «Živimo zajedno», Emina Osman dom «Drinka Pavlović», i Daša Šević i Matija Momčilović iz škole «Dragan Kovačević».

Uspešan organizator ovih takmičenja bio je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda a njihovo održavanje pomogao je i omogućio Grad Beograd – Sekretarijat za sport i omladinu.

Datum: 21.11.2015. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...