BetWorld247

Održano Prvenstvo Beograda u streljaštvu za OSI 2016

Na strelištu Careva ćuprija i u strelјani Doma ratnih vojnih invalida u Beogradu juče i danas su najbolјi strelci sa invaliditetom našeg Grada odmerili snage u borbi za šampionsku titulu.

Učešće u ovom prvenstvu uzeo je i Rastko Jokić, prvi sportista iz Beograda koji je ispunio normu za Paraolimpijske igre u Rio de Žaneiru,  septembra meseca. Oba prvenstva su bila i prilika da se dokažu i „neki novi klinci“ među kojima i polaznici Škole strlјaštva.

Takmičenje je održano u organizaciji Sportskog saveza osoba sa invaliditetom Beograda, a pod pokrovitelјstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda.

Najvredniji rezultat takmičenja ostvario je Rastko Jokić, u disciplini vazdušni pištolј, pobedivši u svojoj kategoriji rezultatom 371 krug. Jokić je svoju dominaciju dokazao i u gađanju iz malokalibarskog pištolјa.

Titulom prvaka Beograda okitili su se,  pobedivši u disciplinama malokalibarska i vazdušna puška,  iskusni Zdravko Hršum i Snežana Čegar.

Među učesnicioma, najbrojniji su bili članovi Strlјačkog kluba „ Pobednik „ iz Beograda.
Datum: 30.05.2016. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...