Beograd predstavlja talentovane sportiste sa invaliditetom

Među brojnim uspesima naših sportista koji čine da se svi osećamo lepše i ponosno, sve su zapaženiji i rezultati koje na tom planu postižu naši sugrađani sa invaliditetom.

U cilјu afirmacije onog što čine i kao podsticaj njihovom dalјem radu i rezultatima, a kao bitan deo ukupne podrške ovoj populaciji, pobolјšanju njihovih uslova i unapređivanju ukupnog položaja u društvu, Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda od prošle godine dodelјuje stipendije mladim talentovanim sportistima sa invaliditetom, što ne bi bilo moguće bez razumevanja i pomoći Grada, Sekretarijata za sport i omladinu, koji namenski izdvaja sredstva za ove potrebe.
Dobitnici ovog svakako značajnog priznanja biće posebno predstavlјeni našoj javnosti, na za to posebno upriličenom susretu –  Konferencija za medije sa tim cilјem biće održana u utorak 24.maja, u sali Skupštine Grada Beograda, na Trgu Nikole Pašića broj 6. sa početkom od 11,00 sati – a za ovu godinu nosioci stipendija su plivačica Ana Jovović, strelac Dejan Jokić i kajakaš Arsen Arsenović, svi oni reprezentativci u svojim disciplinama i osvajači brojnih priznanja na domaćim i međunarodnim takmičenjima.
Takoće, ovaj susret sa medijima biće iskorišćen i da se najavi još jedno značajno takmičenje međunarodnog karaktera koje nam uskoro predstoji – Međunarodni turnir u sedećoj odbojci, koji se održava početko juna meseca i okupiće 6(osam) ekipa iz Zemlјe i inostranstva a domaćin je i nosilac tehničkih priprema  Klub «Smeč» iz Beograda.
Datum: 24.05.2016. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...