x

Ribolovci sa invaliditetom osvojili Duboki potok

Ribolovci sa invaliditetom osvojili Duboki potok
Juče je na vodi popularnog jezera kod Barajeva „Duboki potok“ održano prvenstvo Beograda u ribolovu za osobe sa invaliditetom na kome su učestvovali najbolji pecaroši oba pola, svih uzrasta i vrsta invaliditeta, koji su se nadmetali za zvanje najboljeg i pravo da predstavljaju naš Grad na predstojećem prvenstvu Srbije.

Takmičari su i ovog puta opravdali ugled koji ova disciplina ima na lestvici popularnosti a zvanja najboljih pripala su kod ekipa u pecanju „na plovak“ Zemun ispred Novog Beograda, gde je i u konkurenciji pojedinaca takođe najbolji bio predstavnik Zemuna Rrajaković Slobodan dok je u „dubincu“ „Palež“ iz Obrenovca pobedio ispred Rakovice.

Kako je već uobičajeno, ovo takmičenje je na neki način „završni ispit“ za polaznike škole ribolova koja se odvijala u prethodnih mesec i po dana i u ovoj kategoriji naiuspešniji je bio Mirko Simić, učenik škole „Dragan Kovačević“ ispred Slobodana Radoševića i Vladimira Nikolića.

Organizator ovog prvenstva bio je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda a njegovo održavanje je podržao omogućio Grad Beograd, Sekretarijat za sport i omladinu.

Datum: 25.06.2016. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...