Ribolovci sa invaliditetom osvojili Duboki potok

Juče je na vodi popularnog jezera kod Barajeva „Duboki potok“ održano prvenstvo Beograda u ribolovu za osobe sa invaliditetom na kome su učestvovali najbolji pecaroši oba pola, svih uzrasta i vrsta invaliditeta, koji su se nadmetali za zvanje najboljeg i pravo da predstavljaju naš Grad na predstojećem prvenstvu Srbije.

Takmičari su i ovog puta opravdali ugled koji ova disciplina ima na lestvici popularnosti a zvanja najboljih pripala su kod ekipa u pecanju „na plovak“ Zemun ispred Novog Beograda, gde je i u konkurenciji pojedinaca takođe najbolji bio predstavnik Zemuna Rrajaković Slobodan dok je u „dubincu“ „Palež“ iz Obrenovca pobedio ispred Rakovice.

Kako je već uobičajeno, ovo takmičenje je na neki način „završni ispit“ za polaznike škole ribolova koja se odvijala u prethodnih mesec i po dana i u ovoj kategoriji naiuspešniji je bio Mirko Simić, učenik škole „Dragan Kovačević“ ispred Slobodana Radoševića i Vladimira Nikolića.

Organizator ovog prvenstva bio je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda a njegovo održavanje je podržao omogućio Grad Beograd, Sekretarijat za sport i omladinu.

Datum: 25.06.2016. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...