Sportisti sa invaliditetom Beograda na igrama u Malmeu
Već  38. godinu zaredom, a tradicionalno uvek  drugog vikenda u februaru mesecu, grad Malme u Švedskoj domaćin je sportskih igara za osobe sa invaliditetom, najmasovnije manifestacije ove vrste posle paraolimpijskih igara koja uživa izuzetan ugled i okuplja oko 3.000 učesnika iz oko 40 zemalja sa prostora Evrope pre svega.

Ova svojevrsna revija uživa zapaženo interesovanje i kod naših sportista a grad Beograd preko Sekretarijata za sport i omladinu već nekoliko godina podržava učešće mlađih i talentovanih sportista koji upravo na ovakvim takmičenjima imaju priliku da steknu potrebno iskustvo, da se afirmišu i potvrde svoje mogućnosti.

Ova godine će na „Malme open 2015“ koje se održava od 06.do 08.februara učestvovati 13 naših sugrađana koji će se ogledati u izuzetno jakoj konkurenciji u disciplinama stoni tenis, plivanje, golbal, boćanje i bouling – kuglanje, koji će nastojati da nas što bolje predstavljaju a nadamo se  da ni  rezultatski uspesi neće izostati.

Inače, sportisti na put polaze u petak, 06.februara, posle podne, povratak se očekuje u nedelju, 08.februara  u kasnim večernjim satima, dok je susret sa predstavnicima medija predviđen za  utorak, 10.februar, u 11,00 sati u sali SC „Olimp Zverzdara“ u Beogradu.
Datum: 05.02.2015.
Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Deca sa invaliditetom na La Grande Sf...
+ Održano Prvenstvo Beograda u strelja...
+ Održano Prvenstvo Beograda u atletic...
+ Svetski Dan izazova u znaku sportista...
+ Memorijalni turnir u malom fudbalu Ma...
+ Kuglaši sa invaliditetom najavljuju...
+ Naši sportisti sa invaliditetom uspe...
+ Sportisti Beograda sa invaliditetom n...
+ Vesti iz Paraolimpijskog komiteta Srbije
+ Zorica i Željko najbolji sportisti B...
+ Naš grad bio dobar domaćin sportist...
+ Međunarodne sportske igre osoba sa i...
+ Liks svetski kup u motorici za autist...
+ Igre bez granica na Olimpu
+ Simultanka velemajstora Abramovića s...
+ Sportisti sa invaliditetom ni ovoga p...
+ Održana revija sportova za OSI na Zv...
+ Dva srebra za Srbiju na Prvenstvu sv...
+ Fakultet za sport i SSOSIB proširuju...
+ Međunarodni dan žena u znaku sport...
+ Streljačka reprezentacija OSI Srbij...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...