Održan 8. Međunarodni turnir sedeće odbojke Beograd

05.juna 2016. god., uspešno je završen 8. Međunarodni turnir sedeće odbojke "BEOGRAD 2016".

Pokrovitelj turnira je Sekreterijat za sport i omladinu Beograda, nosilac programa Sportski savez OSI Beograda, a organizator klub sedeće odobjke "SMEČ".

Na turniru su učestvovali osam ekipa i to: MOZDULJ SE iz Vaca (Mađarska), SDI LJUBLJANA iz Ljubljane (Slovenija), OKI "PANDA" iz Velike Kladuše (B i H), OKI "ČELIĆ" iz Čelića (B i H), OKI "DERVENTA" iz Dervente (R. Srpska), OKI "LAKTAŠI" iz Laktaša (R. Srpska), OKI "MARSONIA" iz Slavonskog Broda i domaćin KSO "SMEČ".

U dva dana su odigrane 20 utakmica, u prvom danu, 04.juna, su odigrane utakmice po grupama, a u drugom danu, 05.juna, su odigrane polufinalne i finalne utakmice.

Plasman ekipa na turniru:

1. mesto OKI "MARSONIA"
2. mesto KSO "SMEČ"
3. mesto OKI "ČELIĆ"
4. mesto MOZDULJ SE
5. mesto OKI "LAKTAŠI"
6. mesto OKI "DERVENTA"
7. mesto SDI LJUBLJANA
8. mesto OKI "PANDA"

Veliku zahvalnost za pomoć u organizaciji 8. Međunarodnog turnira sedeće odbojke "BEOGRAD 2016" dugujemo Gradskoj Opštini Rakovica, Kancelariji za mlade Opštine Rakovica, Sportskom centru Rakovica, OTTO BOCK SAVA d.o.o., Delta Fondaciji, YUHOR, MIONI, pekara LEONE, pekara BANE.
Datum: 07.06.2016. Autor: Vilijam Maksimović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...