x

Naš grad domaćin turnira u sedećoj odbojci

Naš grad domaćin turnira u sedećoj odbojci

U dane predstojećeg vikenda naš Grad biće domaćin još jednog prestižnog sportskog događaja – domaća publika moći će da se još bolјe opozna i uživa u izazovima koje pruža kod nas još uvek nedovolјno zastuplјena disciplina nastala pre svega za osobe sa invaliditetom, sedeća odbojka.


Ova manifestacija već stiče lepu tradiciju, održava se 10 godinu zaredom, ima međunarodni karakter i okupiće 8 ekipa – (OKI (odbojkaški klub invalida ) „LAKTAŠI“ iz Laktaša (R. Srpska), OKI „ČELIĆ“ iz Čelića (B i H), OKI „MARSONIA“ iz Slavonskog broda (Hrvatska), OKI „PANDA“ iz Velike Kladuše (B i H), OKI „DERVENTA“ iz Dervente (R. Srpska), SDI (sportsko društvo invalida) „LjUBLjANA“ iz Ljublјane (Slovenija), „MOZDULJ SE“ iz Vaca (Mađarska) i Klub sedeće odbojke „SMEČ“ iz Beograda, a utakmice se igraju ove subote i nedelјe, 04. I 05. juna, u sali Kulturno sportskog centra Rakovica.


Organizator ove jedinstvene smotre koja se održava pod nazivom Međunarodni turnir sedeće odbojke „Beograd 2016“ je Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda, nosilac priprema i domaćin je Klub sedeće odbojke „Smeč“ a njegovo održavanje omogućio je svojim razumevanjem, podrškom i pomoći Grad Beograd – Sekretarijat za sport i omladinu.


Datum: 03.06.2016. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...