x

Darko Đukić pred početak EP u Poljskoj

Darko Đukić pred početak EP u Poljskoj

Jedan od debitanata na Evropskom prvenstvu u Poljskoj u dresu reprezentacije Srbije, Darko Đukić, imaće važnu ulogu kao starter u timu Dejana Perića. Orlovi će se na startu turnira nameriti na domaćina Poljsku u petak od 20.30 časova. Mlado desno krilo ovako vidi duel sa domaćinom:

- Daćemo sve od sebe da iznenadimo Poljsku. Oni su domaćini, pritisak je na njima, tako da tu leži naša šansa. Ono što moramo je da pobedimo Makedoniju. To je ono što se mora i za šta se spremamo, sve u skladu sa našim očekivanjima da se kvalifikujemo za glavnu fazu takmičenja. Nadam se da ćemo pozitivno iznenaditi, jer znamo da javnost ne očekuje puno od nas – jasan je Đukić, koji potencira i raspored u grupi “A” u Krakovu:

- Francuska je najbolja ekipa na svetu. Oni su apsolutni favoriti u našoj grupu u Krakovu. Makedonci su autsajderi. Oni jesu ekipa koja je pravljena godinama i od koje se očekuje mnogo, ali ako pogledamo našu grupu, Poljake, Francuze i nas, mislim da će Makedonci završiti kao poslednji.

O tome ko bi mogao negativno da iznenadi, Darko Đukić kaže:

- Nemci su imali veliki broj pehova sa povredama i ako nekog moram da pomenem, onda mislim da se njima može desiti loš turnir.

Datum: 15.01.2016. Autor: Stana Vuković

PROČITAJTE JOŠ...