Rukometaši Srbije nastavljaju kvalifikacije za EURO 2016

Najbolja muška rukometna reprezentacija Srbije nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2016 u Poljskoj. Na utakmicu sa Islandom, koju će naša selekcija igrati u Nišu, ulaz će biti slobodan, ali isključivo uz pozivnicu (ulaznicu).

Muška rukometna reprezentacija Srbije utakmicu kvalifkacija za EURO 2016, sa Islandom igraće u nedelju, 03. maja od 19 h u Nišu, u Sportskom Centru Čair. Ulaz na utakmicu biće moguć jedino uz pozivnicu (ulaznicu). 

Pozivnice se od subote 25. aprila do četvrtka, 30. aprila 2015. godine mogu preuzeti u OkRS Nišavskom – TC Kalča, Obrenovićeva bb, 2lB, lokal 55, a od petka, 01. maja 2015. godine na blagajni SC Čair od 10 do 18 časova. Na dan utakmice blagajna SC Čair radiće do početka utakmice. Jedna osoba može preuzeti najviše 2 (dve) pozivnice (ulaznice). 

Ukoliko članovi klubova, rukometnih zajednica i rukometnih saveza, dolaze organizovano na utakmicu, trebovanje za pozivnice (ulaznice) mogu poslati elektronskim putem na rss@eunet.rs do četvrtka 30. aprila 2015 godine.

Rukometni savez Srbije poziva sve ljubitelje rukometa i sporta da obezbede ulaznice ranije, i da bodre našu selekciju !

Izabranici selektora Dejana Perića sada se nalaze na čelu grupe 4, sa ostvarene dve pobede i maksimalna 4 boda, zatim slede selekcije Crne Gore i Islanda sa 2, i Izreal bez bodova. Evropsko prvenstvo održaće se u Poljskoj od 17. do 31. januara 2016. godine.
Datum: 24.04.2015. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...