x

Održana konferencija za medije muške seniorske reprezentacije Srbije

Održana konferencija za medije muške seniorske reprezentacije Srbije

Muška seniorska reprezentacija Srbije održala je konferenciju za medije u prodavnici sportske opreme Đak sport u TC Delta City.


U ime Kompanije Đak i brenda Hummel, prisutne je pozdravio Darko Burčul, koji je poželeo puno sreće na predstojećem Evropskom prvenstvu u Poljskoj.


Dejan Perić, selektor reprezentacije Srbije

„Zahvaljujem se sponzoru i velika mi je čast što nosimo Hummel sportsku opremu. Imamo odličnu saradnju na visokom nivou sa Kompanijom Đak. Pripreme idu po planu i verujem da ćemo u januaru imati priliku da ostvarimo dobar rezultat.“


Ivan Nikčević, reprezentativac i kapiten Srbije

„Zahvaljujem se na pomoći Kompaniji Đak. Momci vredno treniraju i pozivam sve ljubitelje da dođu u utorak na utakmicu sa Rumunijom  na Banjici od 20 sati da nas podrže.”


Nemanja Ilić , reprezentativac Srbije

„Pozivama ljude da dođu na utakmicu sa Rumunijom i Mađarskom u Senti. To su nam poslednje provere pred odlazak na EP, gde ćemo pružiti naš maksimum.“


Naši reprezentativci će u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, koje će se održati od 15. do 31 januara u Poljskoj,  odigrati tri utakmice. Prvu utakmicu sa reprzentacijom Rumunije 29. decembra na „Dan srpskog rukometa“ u Begradu na Banjici od 20 sati i dvomeč sa selekcijom Mađarske 9. januara u Senti i 10. u Kečkemetu.


Datum: 28.12.2015. Autor: Jelena Garić

PROČITAJTE JOŠ...