x

Puška i pištolj privlače posetioce na štandu SS Srbije

Puška i pištolj privlače posetioce na štandu SS Srbije

Puška i pištolj u “skat” sistemu na štandu Streljačkog saveza srbije u hali 1 „Beogradskog sajama“ na Sajmu sprta „Susret šappiona“ privlače veliku pažnju i mnogobrojni posetioci žele da se oprobaju da li imaju oštro oko i sigurnu ruku...


Štand je prvog dana sajma obišao generalni sekretar SS Srbije Nenad Petković saradnicima, kao i mladi reprezentativc i stependisti MOK koji su, potom pratili seminar Anti doping agencije Srbije: Damir Mikec, Dragana Todorović, Jelena Živković, Sanja Vukašinović, Milica Babić, Stevan Jovanović, Jovan Čičevski, Jasmina Grgić, Aleksandra Ristović, Tijana Kolarik...


Na štandu mogu da se vide trofeji i fotografije najuspešnijih srpskih strelaca a  na posebnom baneru najavljeno je i 40. „Internacionalno prvenstvo Beograda“ od  11. do 13 decembra.


Streljački savez Srbije predstaviće se na Sajamu sporta u subotu 28. novembra u 12,40 časova na svom štandu.


Na svečanom otvaranju, učesnike i brojne  posetioce, pozdravio je  Vanja Udovičić ministar omladine i sporta Srbije koji je istakao:

- Ako se posle ovog sajma makar jedan dečak ili devojčica odluče da počnu aktivno da  se bave sportom, ispunili smo jedan od naših najvažnijih ciljeva.


Učenicima i brojnim gostima, među kojima je bilo mnogo istaknutih sportista i sportskih radnika, pa je naziv sajma „Susret šampiona“ bio sasvim na mestu, obratili su se i Nikola Nikodijević predsednik Skupštine Grada Beograda i Tim Kartrajt direktor kancelarije Saveta Evrope u Beogradu.


Sajam, koji organizuje Sportski savez Srbije uz veliku podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije trajaće do nedelje 29. novembra. Pomogli su organizaciju Koka Kola sistem i Derbi banane.Ulaz je slobodan.

Datum: 28.11.2015. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...