x

Druženje sa Milicom Starović na Sajmu sporta

Druženje sa Milicom Starović na Sajmu sporta
Kajakaški savez Srbije poziva Vas na prezentaciju kajaka na ovogodišnjem Sajmu sporta i druženje sa našom reprezentativkom Milicom Starović.

U nedelju, 29.11. od 12.00 časova svetska vicešampionka, i prvakinja Evropskih igara u kajaku dvosedu na 500 metara, Milica Starović, održaće prezentaciju kajakaške tehnike, ali i tehnike kajaka na ergometrima. Prezentacija će biti održana ispred štanda Kajakaškog saveza Srbije u Hali 1 Beogradskog sajma. 

Takođe Vas pozivamo i da se prijavite za takmičenje na ergometrima za predstavnike medija. Svi zainteresovani takmičiće se na 200 metara na ergometru, a za najuspešnije predviđene su nagrade. 

Ovogodišnji Sajam sporta održava se na Beogradskom sajmu od 27. do 29. novembra. 

Štand Kajakaškog saveza Srbije koji se nalazi u prvom unutrašnjem prstenu Hale 1, na poziciji B-10 već je posetio veliki broj zainteresovanih za naš sport kojima su osnove tehnike pokazivali licencirani treneri Kajakaškog saveza Srbije, kao i naši proslavljeni takmičari. Među velikim brojem zainteresovanih našli su se i Fed kup reprezentativka Srbije, Ivana Jorović, kao i naš proslavljeni vaterpolista Slobodan Nikić.

Osim ergometara veliku pažnju posetiocima štanda KSS privukle su i zlatna i srebrna olimpijska medalja koje je predsednik KSS, Mirko Nišović, osvojio 1984. godine u Los Anđelesu u kanuu dvokleku sa Matijom Ljubekom, kao ostali vredni trofeji naših takmičara.

Vidimo se na Sajmu sporta!

Datum: 29.11.2015. Autor: Nebojša Radović

PROČITAJTE JOŠ...