Druženje sa Milicom Starović na Sajmu sporta

Kajakaški savez Srbije poziva Vas na prezentaciju kajaka na ovogodišnjem Sajmu sporta i druženje sa našom reprezentativkom Milicom Starović.

U nedelju, 29.11. od 12.00 časova svetska vicešampionka, i prvakinja Evropskih igara u kajaku dvosedu na 500 metara, Milica Starović, održaće prezentaciju kajakaške tehnike, ali i tehnike kajaka na ergometrima. Prezentacija će biti održana ispred štanda Kajakaškog saveza Srbije u Hali 1 Beogradskog sajma. 

Takođe Vas pozivamo i da se prijavite za takmičenje na ergometrima za predstavnike medija. Svi zainteresovani takmičiće se na 200 metara na ergometru, a za najuspešnije predviđene su nagrade. 

Ovogodišnji Sajam sporta održava se na Beogradskom sajmu od 27. do 29. novembra. 

Štand Kajakaškog saveza Srbije koji se nalazi u prvom unutrašnjem prstenu Hale 1, na poziciji B-10 već je posetio veliki broj zainteresovanih za naš sport kojima su osnove tehnike pokazivali licencirani treneri Kajakaškog saveza Srbije, kao i naši proslavljeni takmičari. Među velikim brojem zainteresovanih našli su se i Fed kup reprezentativka Srbije, Ivana Jorović, kao i naš proslavljeni vaterpolista Slobodan Nikić.

Osim ergometara veliku pažnju posetiocima štanda KSS privukle su i zlatna i srebrna olimpijska medalja koje je predsednik KSS, Mirko Nišović, osvojio 1984. godine u Los Anđelesu u kanuu dvokleku sa Matijom Ljubekom, kao ostali vredni trofeji naših takmičara.

Vidimo se na Sajmu sporta!

Datum: 29.11.2015. Autor: Nebojša Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...