x

Oštro oko i mirna ruka ministra Udovičića

Oštro oko i mirna ruka ministra Udovičića

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić obišao je poslednjeg dana Sajma sporta „Susret šampiona 2015“ u hali 1 „Beogradskog sajma“ štand Streljačkog saveza Srbije gde ga je dočekao generalni sekretar Nenad Petković sa saradnicima.

Udivičić se oprobao u streljaštvu, i to uspešno, gađajući puškom u „skat“ sistemu i potom se zadržao u kraćem razgovoru sa Nenadom Petkovićem i mladim strelcima iz beogradskih klubova koji su  asistirali na  štandu Streljačkog saveza Srbije svima koji su hteli da probaju da gađaju puškom i pištoljem u „skat“ sistemu.  Među njima je bio i proslavljeni atletičar Emir Bekrić. Pred pultom je  stalno bio red...

Sajam sporta „Susret šampiona 2015“ odlično je organizovao stručnim tim Sportskog saveza Srbije predvođen direktorom Nemanjom Svjetlčićem i uz veliku finasijsku pomoć Ministarstva omladine i sporta Srbije. U tri dana, od petka do nedelje, obišlo ga je nekoliko desetina hiljada posetilaca među njima i mnogo dece i mladih. Na 9.000 kvadratnih metara predstavilo se 87 granskih i 20 lokalnih saveza i organizacija, Olimpijski komitet Srbije, Zavod za sport i medicinu sporta Srbije, Sekretarijat za sport i omladinu Vojvodine, šest  visokoškolskih ustanova iz oblasti sporta, kao i brojna udruženja.  Sportski poligoni, na kojima je bilo živo od jutra do mraka, bili su  na 2.500 kvadratnih metara. Pomogli su organizaciju sajma Koka Kola sistem i Derbi banane.

Datum: 30.11.2015. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...