x

Strelom u metu u hali 1 Beogradskog sajma

Strelom u metu u hali 1 Beogradskog sajma

Streličarski savez Srbije, uz ukusno uređen štand ima i poligon u hali 1 „Beogradskog sajma“ na ovogodišnjem Sajmu sporta koji je počeo  u petak 27. novembra u Beogradu.


Na poligonu su prvog dan bili predsednik Streličarskog saveza Srbije Dragan Svilanović, selektor Miljko Čolović, istaknuti trener Svetlana Popović, kao i drugi ugledni streličarski radnici i stručnjaci,  a brojne reprezetativce predvodio je Luka Popović iz beogradskog Elit arčerija, stipendista MOS.


Streličarski sport predstaviće se u subotu u 12 časova na poligonu gde je postavljena i strečirska meta.


Na svečanom otvaranju, učesnike i brojne  posetioce, pozdravio je  Vanja Udovičić minstar omladine i sporta Srbije koji je istakao:

- Ako se posle ovog sajma makar jedan dečak ili devojčica odluče da počnu aktivno da  se bave sportom, ispunili smo jedan od naših najvažnijih ciljeva.


Učenicima i brojnim gostima, među kojima je bilo mnogo istaknutih sportista i sportskih radnika, pa je naziv sajma „Susret šampiona“ bio  sasvim na mestu, obratili su se i  Nikola Nikodijević predsednik Skupštine Grada Beograda i Tim Kartrajt direktor kancelarije Saveta Evrope.


Sajam, koji organizuje Sportski savez Srbije uz veliku podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije trajaće do nedelje 29. novembra. Pomogli su orgnizaciju Koka Kola sistem i Derbi banane.Ulaz je slobodan.

Datum: 28.11.2015. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...