BetWorld247

Strelom u metu u hali 1 Beogradskog sajma

Streličarski savez Srbije, uz ukusno uređen štand ima i poligon u hali 1 „Beogradskog sajma“ na ovogodišnjem Sajmu sporta koji je počeo  u petak 27. novembra u Beogradu.


Na poligonu su prvog dan bili predsednik Streličarskog saveza Srbije Dragan Svilanović, selektor Miljko Čolović, istaknuti trener Svetlana Popović, kao i drugi ugledni streličarski radnici i stručnjaci,  a brojne reprezetativce predvodio je Luka Popović iz beogradskog Elit arčerija, stipendista MOS.


Streličarski sport predstaviće se u subotu u 12 časova na poligonu gde je postavljena i strečirska meta.


Na svečanom otvaranju, učesnike i brojne  posetioce, pozdravio je  Vanja Udovičić minstar omladine i sporta Srbije koji je istakao:

- Ako se posle ovog sajma makar jedan dečak ili devojčica odluče da počnu aktivno da  se bave sportom, ispunili smo jedan od naših najvažnijih ciljeva.


Učenicima i brojnim gostima, među kojima je bilo mnogo istaknutih sportista i sportskih radnika, pa je naziv sajma „Susret šampiona“ bio  sasvim na mestu, obratili su se i  Nikola Nikodijević predsednik Skupštine Grada Beograda i Tim Kartrajt direktor kancelarije Saveta Evrope.


Sajam, koji organizuje Sportski savez Srbije uz veliku podršku Ministarstva omladine i sporta Srbije trajaće do nedelje 29. novembra. Pomogli su orgnizaciju Koka Kola sistem i Derbi banane.Ulaz je slobodan.

Datum: 28.11.2015. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...