x

Tribina Značaj i uloga golmana u rukometnom timu na Sajmu sporta

U okviru predstojećeg Sajma sporta od 27. do 29. novembra, u okviru Desetog nacionalnog seminara za stručno usavršavanje sportskih radnika u sistemu sporta Republike Srbije, u subotu, 28.11.2015. godine, sa početkom u 15:30 časova, organizovaće se tribina na temu „Značaj i uloga golmana u rukometnom timu".

Učešće će uzeti četiri nekadašnja vrhunska rukometna golmana, od kojih se njih troje okitilo olimpijskim zlatom, Dragica Đurić, Mirko Bašić i Abas Arslanagić, a četvrti, selektor muške rukometne reprezentacije Srbije, Dejan Perić, je evropski klupski prvak i bronzani sa Svetskog prvenstva 1999. godine.

U nastavku okruglog stola, Jelena (Erić) Rakonjac, bivša reprezentativka i vicešampionka Sveta, će predstaviti besplatnu aplikaciju za „pametne telefone“ – „Rukometni treninzi“, projekat čiji je nosilac Rukometni savez Vojvodine u saradnji sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu.

Moderator Okruglog stola biće Dragan Đukić, svojevremeno selektor muških seniorskih reprezentacija Švajcarske, Velike Britanije i Izraela.

Datum: 26.11.2015. Autor: Jelena Garić

PROČITAJTE JOŠ...