x

Srpski boks uzvratio udarac

Srpski boks uzvratio udarac
Više od 1500 gledalaca uživalo u šest vrhunskih borbi i spektakularnom sparing meču devojaka! Orlovi nokautirali baćuške u borbi za 3P – pobedu, ponos i prestiž.

7 bokserskih čuda – to su reči kojima je više od 1500 ljubitelja boksa opisivalo borbe Srbije i Rusije, a rukavice su u kruševačkoj Hali sportova međusobno ukrstili i reprezentativci Srbije. Glavna atrakcija bio je javni sparing meč Sare Marjanović i Tamare Radunović. 

Direkti, aperkati, krošei, atraktivne devojke, uzavrela atmosfera na tribinama i svetlosni efekti sa najvećih koncerata upotpunili su spektakl kakvom domaći poštovaoci plemenite veštine retko mogu uživo da prisustvuju.  Kruševljani su posebno uživali u borbi domaćeg boksera Miljana Stevovića i Saše Milovca.

"Hvala mojim Kruševljanima koji su me ovacijama dočekali i još glasnije navijali. Nakon par godina teške situacije, zahvaljujućim ovom spektaklu i dosadašnjim Boxing Night revijama, video sam da naš boks ima budućnost  i da 2015. može biti godina preokreta. Presrećan sam jer sam gledao i javni sparing meč Sare Marjanović i Tamare Radunović. Nadam se da će doći do svog cilja - Olimpijskih igara u Riu", istakao je Miljan Stevović, miljenik domaće publike.

Prava poslastica za ljubitelje plemenite veštine bio je upravo javni sparing meč atraktivnih bokserki Sare Marjanović iz Priboja i Budvanke Tamare Radunović, koji im je poslužio kao uvid u trenutnu formu pred najteži deo priprema u okviru ambicioznog plana ZLATNI RIO 2016.  Iako su van ringa ove lepotice drugarice, u petak su bile opasnice spremne da dokažu da su na pravom putu ne samo da se plasiraju na Olimpijske igre, već i da u Rio idu po zlato!

Hala sportova u Kruševcu, u kojoj je postavljen Lonsdale ring, obavezala je i srpske orliće da, iako su boksovali sa bratskim baćuškama, na svaki udarac odgovore nokautom!

Rukavice su u duelu olimpijskih nada Srbije i Rusije ukrstili: 64 kg Damjan Grmuša - Aital Diakov (Rusija), 69 kg Tomislav Makić - Konstantin Mishesckin (Rusija), 81 kg Ugren Ugrenović - Vladimir Uzanin (Rusija), u duelima reprezentativaca Srbije: 64 kg Petar Stošić - Florijan Sabo, 69 kg Lazar Stanojević - Milan Osatkovski, 81 kg Miljan Stevović - Saša Milovac a ženski par su bile Sara Marjanović (Srbija) i Tamara Radunović (Crna Gora). 

Odlične borbe, svetska produkcija i vrhunska zabava – sveto trojstvo modernog boks spektakla zahvaljujući promotivnim revijama pod franšizom Boxing Night nastaviće turneju po Srbiji. Koje mesto želite da ugosti sledeću promotivnu reviju iz ove franšize? 

Datum: 29.06.2015. Autor: Slobodan Đurić

PROČITAJTE JOŠ...