x

Kruševac boxing night - boks olimpijskih nada

Kruševac boxing night - boks olimpijskih nada
I u Kruševcu zakazan bokserski spektakl – revija boxing night! Uz borbu Srbije i Rusije, rukavice međusobno ukrštaju i reprezentativci Srbije. Glavna atrakcija – sparing meč Sare Marjanović i Tamare Radunović (petak, 26. jun, 21.00, Trg kosovskih junaka, Kruševac).
 
Odlične borbe, svetska produkcija i vrhunska zabava – sveto trojstvo modernog boks spektakla zahvaljujući promotivnim revijama pod franšizom Boxing Night nastavljaju turneju po Srbiji. Sledeća destinacija je junački Kruševac! 

Trg kosovskih junaka, na kome će biti postavljen ring, obavezuje srpske orlove da, iako boksuju sa bratskim baćuškama, na svaki udarac odgovire nokautom!

Kruševljani će posebno uživati u borbi večeri između domaćeg boksera Miljana Stevovića i Saše Milovca, dok će prava poslastica za ljubitelje plemenite veštine biti sparing meč atraktivnih bokserki Sare Marjanović iz Priboja i Budvanke Tamare Radunović, koji će im poslužiti kao uvid u trenutnu formu pred najteži deo priprema u okviru ambicioznog plana ZLATNI RIO 2016. 

Iako su van ringa ove lepotice drugarice, u petak će biti prave opasnice spremne da dokažu da su na pravom putu ne samo da se plasiraju na Olimpijske igre, već i da u Rio idu po zlato!

Kruševac Boxing Night održaće se 26. juna. Borbe između Srbije i Rusije, kao i međusobni dueli naših reprezentativaca, počinju od 21 sat, a za vrhunac večeri pobrinuće se atraktivne bokserke Sara Marjanović i Tamara Radunović. Ovaj bokserski spektakl je još jedan u nizu serijala Boxing Night koji će se u narednom periodu organizovati širom zemlje. 


Datum: 25.06.2015. Autor: Slobodan Đurić

PROČITAJTE JOŠ...