Hala sportova spremna za Šampionat

Danas do nedelje (26. do 28. jun) u Hali sportova na Novom Beogradu biće održano Evropsko prvenstvo u formama, za sve uzrastne kategorije. Organizator takmičenja je Tekvondo asocijacija Srbije a prijavljeno je 432 takmičara iz 27 zamalja. Srbiju će na ovom takmičenju predstavjati 23 takmičara.

Takmičari su smešteni u hotelu Krun plaza a prvi operativac Tekvondo asocijacije Srbije Zoran Ćendić najavio je dobru organizaciju i nada se raspoloženim takmičarima. Koja su očekivanja organizatora pred Šampionat Ćendić je rekao:
-S obzirom da je takmičenje jako a da organizujemo takmičenje u Srbiji a a u timu je Olga Petrović osvajač juniorske evropske i svetske medalje ona je perjanica našeg tima. Očekujemo par medalja ali neću da licitiram sa imenima. 

Ceremonija otvaranja zakazana je za petak u 14 časova.
-Na Šampionatu će učestvovati 432 takmičara iz 27 zemalja a Prvenstvo će otvoriti Predrag Peruničić Državni sekretar za sport u Ministarstvu omladine i sporta, inače predsednik Organizacionog komiteta Šampioanta. Očekujem dolazak diplomatskog kora na čelu sa ambasadorom Republike Koreje Do Hun Li kao i predstavnike OKS, grada i ostalih sportskih institucija jer je ovo takmičenje jedno od većih u ovoj godini koje se održava u Srbiji. Značajni deo u organizaciji imaju i volonteri Srbije kao i firma Prajd iz Hrvatske. Nadam se će sve proći kako treba – veli Ćendić.

Organizacija ne bi mogla da prođe bez sponzora.
-Zahvaljujem se Ministarstvu omladine i sporta Republike Srbije i Gradu Beogradu koji su prepoznali zanačaj Šampinata i finansijski pomogli njegovom održavanje. Naravno, pomogi su nam i iz Olimpijskog komiteta Srbije koji su pored finansija ustupili ljudstvo i tehniku da bi ovo takmičenje prošlo bez problema i da bi dostojno predstavili našu zemlju. Tatami će biti postavljen u Hali sportova u Novom Beogradu koja se pokazala kao odlična hala za manifestacije ovog tipa jer smo upravo tu pravili i Svetsko studenstsko prvenstvo 2008 – rekao je Ćendić.

Predsednik Tekvondo asocijacije Srbije Edmund Šram zadovoljan je viđenim.
-Drago mi je kada vidim pun hotel takmičara i tada sam iguran da će takmičenje biti odlično u Hali sportova. Organizacija je na najvišem mogućem nivou a siguran sam da neće izostati rezultat naših reprezentativaca – rekao je Šram.

Datum: 26.06.2015. Autor: Zoran Ćendić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...