Dvomeč sa Bugarima u Prijepolju i Zlatiboru

Bokserski savez Srbije organizovaće dvomeč između juniorskih selekcija Srbije i Bugarske, 28. avgusta u Prijepolju, i dan kasnije na Zlatiboru.


Organizaciju sportskog spektakla podržali su lokalna samouprava Opštine Čajetina, beogradski Bokserski klub - Balkan boksing, i nevladina organizacija Centar za istraživanje i promociju iz Beograda u akciji Kultura i sport mogu zajedno.


Biće to dvomeč koji će poslužiti selekotorima obe reprezentacije da izvrše poslednje provere forme boksera uoči Svetskog juniorskog prvenstva, koje će se održati od 3. 13. septembra u Sankt Peterburgu, u Rusiji.

Planirano je devet pojedinačnih borbi, sedam u uzrastu juniora, jedan duel devojaka, a šlag na torti trebao bi da bude meč u seniorskoj konkurenciji, gde bi snage trebali da odmere Vladan Babić (+91 kg), superteška novobeogradske Fontane, učesnik seniorskog Evropskog prvenstva u Samakovu, i rival iz Bugarske, čije će ime organizatori blagovremeno objaviti.

Za predstojeći dvomeč, i Svetsko prvenstvo u Rusiji, juniorska reprezentacija Srbije počeće pripreme u Loznici u subotu 15. avgusta, i u gradu pored Drine trenirati sve do odlaska na Zlatibor. Selektor Dragan Vasiljević sa kolegama trenerima, Ljubišom Simićem i Predragom Prodanovićem, u Loznici će pripremati 11 juniora, od kojih će sedmorica biti odabrani za dvomeč protiv vršnjaka iz Bugarske.


Na pripreme u Loznicu pozvani su - do 44kg: Aleks Karamani (Cement, Beočin), do 52kg: Adrian Nema (Kikinda), do 54kg: Nemanja Gavrilović (Despot, Smederevo), do 57kg: Milo Obadović (Rokica, Loznica), do 60kg: Aleksandar Stojnić (Rokica), do 63kg: Vojin Vujoević (Novi Sad), do 66kg: Ðorđe Bujiić, Nikola Simonović (obojica Fontana, Novi Beograd), do 70kg: Smiljan Trajković (KG, Kragujevac), Luka Šumarac (Fontana), do 80kg: Stefan Spasić (Srbija, Surdulica).

Datum: 15.08.2015. Autor: Dušan Vasiljević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...