x

12. Evropsko prvenstvo u formama u Beogradu

12. Evropsko prvenstvo u formama u Beogradu
Od petka do nedelje (26. do 28. juna) u Hali Sportova na Novom Beogradu biće održano Evropsko prvenstvo u formama, za sve uzrastne kategorije. Organizator takmičenja je Tekvondo asocijacija Srbije a očekuje se dolazak 432 takmičara iz 27 zemalja, a Srbiju će predstavljati 23 takmičara.

U hotelu Kraun plaza minula dva dana održava se seminar trenera a njemu prisustvuju četvrica srpskih trenera: Ljubiša Rakić, Nebojša Anđelković, Branislav Kuruca i Bojan Todorović. Upravo je Todorović izneo impresije sa seminara.

- Ovo je drugi seminar za forme koji je organizovala Evropska tekvondo unija pred Evropsko prvenstvo u formama koje nas očekuje u Hali Sportova. Prvi je organizovan u Grčkoj. Seminar nam služi za nova saznanja u formama ali i za trenere koji žele da učestvuju na turnirima A klase, Evropskim i Svetskim prvenstvima. Dosta radimo i siguran sam da ćemo moći to da primenimo na tatamiju – rekao je Bojan Todorović.

Oko očekivanja od srpskog tima na šampionatu Starog kontinenta Todorović je bio precizan.
- Očekujem tri medalje za Srbiju, najmanje! Najveći teret je na juniorki Olgi Petrović koja je osvojila treće mesto na Svetskom prvenstvu – izjavio je Todorović. 

Datum: 25.06.2015. Autor: Zoran Ćendić

PROČITAJTE JOŠ...