x

Kadetska rukometna reprezentacija na turniru u Bugojnu

Kadetska rukometna reprezentacija na turniru u Bugojnu
Muška kadetska reprezentacija Srbije učestvovaće na 3. Međunarodnom rukometnom turniru „Rukomet je moja budućnost“ koji se održava u Bugojnu u Bosni i Hercegovini, od 02. do 05. aprila 2015. godine. Pored naše reprezentacije na turniru učestvuju i selekcije Slovenije, Slovačke, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Katara, Makedonije i Poljske. 

U grupi A nalaze se selekcije Srbije, Slovenije, Slovačke i Hrvatske, dok su u grupi B selekcije Bosne i Hercegovine, Katara, Poljske i Makedonije. Naša selekcija prvog dana u četvrtak igra dve utakmice, od 09.30 sati sa selekcijom Slovenije, a od 19.15 sati sa selekcijom Hrvatske, dok se u petak sastaje sa selekcijom Slovačke od 13 sati. 

Na spisku našeg stručnog štaba nalaze se sledeći igrači: Jandric Todor, Jurakić Marko, Kurteš Nikola, Sunajko Stefan, Kljajić Aleksa, Vorkapić Vukašin, Ratković Nemanja, Pavlović Uroš, Popović Aleksandar, Potpara Milan, Bunjevčević Miljan, Radovanović Milomir, Leovac Filip, Mijatović Srđan, Stojanović Luka, Maksić Aleksa, Damnjanovic Stefan. 

Svečano otvaranje već tradicionalnog turnira zakazano je za četvrtak u 16 sati. U četvratk i petak igraju se grupne faze takmičenja, dok se u subotu ukrštaju selekcije iz dve grupe. Finale turnira „Rukomet je moja budućnost“ zakazano je za 16 sati.  

Raspored odigravanja utakmica:
Četvratk, 02. april
09.30 h Srbija – Slovenija
11.15 h Hrvatska – Slovačka
13h Poljska – Bosna i Hercegovina
14.45 h Katar – Makedonija
16 h Svečano otvaranje turnira 
17.30 h Slovenija – Slovačka
19.15 h Hrvatska – Srbija

Petak, 03. april
09.30 h Poljska – Makedonija
11.15 h Katar – Bosna i Hercegovina
13 h Srbija – Slovačka
14.15 h Hrvatska – Slovenija
17.30h Bosna i Hercegovina – Makedonija
19.30 h Katar – Poljska


Vlada Republike Srbije – Ministarstvo omladine i sporta doprineli su u značajnoj meri realizaciji programa i projekata RSS obezbeđivanjem neophodnih sredstava za njihovo finansiranje.
Datum: 01.04.2015. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...