BetWinner

Fitnes Fest četvrti put u Beogradu

Fitnes Fest 4 powered by Reebok održaće se u Beogradu od 20. do 22. marta 2015. godine u okviru sportskog centra „Vizura“ u Zemunu (Cara Dušana 105), u organizaciji Asocijacije licenciranih fitnes instruktora i trenera - ALFIT. Seminari su rezervisani za prvi dan festivala u Domu kulture Studentski grad.

Fitnes fest predstavlja jedinstvenu sportsko-rekreativnu manifestaciju koja animira i okuplja sve ljubitelje fitnesa, edukuje stručnjake i vežbače, promoviše zdrav način života i pravilno vežbanje kod svih uzrasta. Jedna od specifičnosti festivala biće i specijalni Reebok poligon, gde će posetioci imati priliku da testiraju performanse najnovijih ZPUMP FUSION modela za trčanje. Najbrži i najspretniji takmičari u muškoj i ženskoj kategoriji će osvojiti baš ovaj model patika i vredne nagrade.

Programom Fitnes festa predviđeno je održavanje besplatnih javnih fitnes časova, radionica, seminara i predavanja po kategorijama, među kojima su: joga, dance i step aerobic, pilates, funkcionalni trening, zumba i CrossFit. Treninge, radionice i predavanja će voditi najbolji domaći i inostrani fitnes prezenteri, predavači i profesori univerziteta, koji će svim prisutnim fitnes stručnjacima, trenerima i instruktorima predstaviti najpopularnije programe i novosti u fitnesu.

Posebno su atraktivni programi koje će voditi proslavljeni internacionalni prezenteri, Reebok ambasadori, među kojima su: Lorenco Somo iz Italije (Lorenzo SOMMO) - prvi put u Beogradu, master iz nauke o treningu, veoma svestran fitness prezenter i edukator; Gio PAP iz Grčke – profesionalno se bavi fitnesom od 2009. i bavi se edukacijom za: Aerobic, Step, Dance Aerobic, House, Hip Hop. Internacionalni fitnes prezenter širom Evrope; Ana Vojčišek iz Poljske (Ania WOJCIESZEK) - fitnes prezenter i edukator, Reebok University Poland Trainer, Jukari Fit to Flex and Fit to Fly Reebok Master Trainer (za Poljsku, Češku, Rumuniju i Bugarsku), koreograf fitnes i plesnih šou programa, menadžer grupnih programa za lanac fitnes centara; Nina Stojadinović, Reebok fitness ambasador za Srbiju, osnivač Fitnes Festa, direktor Fitnes Akademije i naš najpoznatiji internacionalni fitness prezenter i edukator.

Ne propustite jedinstven fitnes događaj u Srbiji! Za sve dodatne informacije o Fitnes Festu 4 powered by Reebok, predavanjima, radionicama i besplatnim fitnes časovima posetite www.fitnesfest.com. 
Datum: 09.03.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...