Postignuti prvi rekordi na 29. Beogradskom maratonu

Autor fotografije: Marko Skorić / Savremenisport.com

“Sa izuzetno velikim zadovoljstvom možemo da objavimo informaciju da su dva rekorda već postavljena na 29. Beogradskom maratonu.” - objavljeno je na FB stranici Beogradskog maratona.


Ostalo je još 13 dana do 29. Beogradskog maratona, a dva rekorda su već postignuta i to po broju učesnika i po broju zemalja iz kojih dolaze. Prijavljeno je već preko 5000 takmičara iz 58 zemalja sveta sa svih kontinenata, čime su prevaziđene brojke iz 2015. godine sa 28. Beogradskog maratona od 4500 učesnika iz 56 zemalja - što su tada, takođe, bili rekordi na Beogradskom maratonu.


U istom saopštenju objavljenom na FB stranici Beogradskog maratona, data je informacija da je za ovu godinu, odnosno za 29. Beogradski maraton, predviđen maksimalan broj od 6000 učesnika u maratonu i polumaratonu i da se mole svi oni koji se do sada još nisu prijavili, a imaju nameru da učestvuju na ovoj manifestaciji, da to učine što pre, odnosno u najkraćem roku, kako se ne bi dogodilo da ostanu bez učesničkog broja. Ako dođe do ovakve situacije, da interesovanje prevaziđe broj predviđenih učesnika, to bi bilo prvi put da se tako nešto dogodi u istoriji Beogradskog maratona.


Elektronsko prijavljivanje preko sajta Beogradskog maratona traje do 05.04.2016. godine, a Prijavni centar 29. Beogradskog maratona počinje sa radom 11.04.2016. godine u Domu omladine Beograda i trajaće do 15.04.2016. sa radnim vremenom od 10h-20h svakog dana, gde će osim prijavljivanja biti i preuzimanje svih učesničkih paketa.


Ovogodišnji 29. Beogradski maraton biće održan u subotu 16.04.2016.


Datum: 02.04.2016. Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...