Postignuti prvi rekordi na 29. Beogradskom maratonu

“Sa izuzetno velikim zadovoljstvom možemo da objavimo informaciju da su dva rekorda već postavljena na 29. Beogradskom maratonu.” - objavljeno je na FB stranici Beogradskog maratona.


Ostalo je još 13 dana do 29. Beogradskog maratona, a dva rekorda su već postignuta i to po broju učesnika i po broju zemalja iz kojih dolaze. Prijavljeno je već preko 5000 takmičara iz 58 zemalja sveta sa svih kontinenata, čime su prevaziđene brojke iz 2015. godine sa 28. Beogradskog maratona od 4500 učesnika iz 56 zemalja - što su tada, takođe, bili rekordi na Beogradskom maratonu.


U istom saopštenju objavljenom na FB stranici Beogradskog maratona, data je informacija da je za ovu godinu, odnosno za 29. Beogradski maraton, predviđen maksimalan broj od 6000 učesnika u maratonu i polumaratonu i da se mole svi oni koji se do sada još nisu prijavili, a imaju nameru da učestvuju na ovoj manifestaciji, da to učine što pre, odnosno u najkraćem roku, kako se ne bi dogodilo da ostanu bez učesničkog broja. Ako dođe do ovakve situacije, da interesovanje prevaziđe broj predviđenih učesnika, to bi bilo prvi put da se tako nešto dogodi u istoriji Beogradskog maratona.


Elektronsko prijavljivanje preko sajta Beogradskog maratona traje do 05.04.2016. godine, a Prijavni centar 29. Beogradskog maratona počinje sa radom 11.04.2016. godine u Domu omladine Beograda i trajaće do 15.04.2016. sa radnim vremenom od 10h-20h svakog dana, gde će osim prijavljivanja biti i preuzimanje svih učesničkih paketa.


Ovogodišnji 29. Beogradski maraton biće održan u subotu 16.04.2016.


Datum: 02.04.2016.
Autor: Beogradski maraton

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Beogradski maraton 2016

POVEZANE VESTI...
+ Beogradski maraton je konstanta glavn...
+ Svet u Beogradu – Beograd u svetu
+ Glavni grad spreman za 29. Beogradski...
+ Šetnja odgovornih vlasnika pasa na 2...
+ U subotu 23. Smoki Smokić dečiji ma...
+ Direktor Njujorškog maratona požele...
+ Andreja Mladenović: Beograd spreman...
+ Nebeski letač Havier Sotomajor promo...
+ 29. Beogradski maraton - Možeš i ti
+ Zajednička okupljanja trkačkih klubova
+ 16. april, savršen dan - #BudiTu za...
+ Maksimalna zdravstvena zaštita na Be...
+ U susret 29. Beogradskom maratonu

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Beogradski maraton 2011
+ Beogradski maraton 2012
+ Beogradski maraton 2013
+ Beogradski maraton 2014
+ Beogradski maraton 2016
+ Beogradski SuisseGas maraton 2015

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...