16. april, savršen dan - #BudiTu za hospis

BELhospice petu godinu za redom, organizuje jednu od svojih najvećih humanitarnih akcija, BELhospice tim na Beogradskom maratonu u okviru koje trkači BH tima trče i sakupljaju sredstva za zbrinjavanje onkoloških pacijenata u odmaklim fazama bolesti. Ovogodišnja akcija će imati i dodatni značaj, jer će svaki član tima svojom donacijom podržati i kampanju za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji.


I ove godine BELhospice će svojim trkačima pružiti posebno trkačko iskustvo kako tokom priprema, tako i na sam dan Beogradskog maratona, kao i priliku da učine nešto lepo za sebe i druge.


Svakom članu BELhospice tima, pored startnog broja sa čipom i standardnog paketa Beogradskog maratona (majica, pasta party kupon, diploma, medalja) BELhospice pruža:

  • besplatne treninge nedeljom na Adi uz stručnu podršku Sky Wellness i Wellness Land timova
  • BELhospice dry fit trkačku majicu
  • okrepu na dan trke u BH šatoru
  • masažu posle trke u BH šatoru
  • podršku tima u osmišljavanju i organizovanju lične fandrejzing akcije
  • i sve to uz mnogo pozitivne energije.


Ciljevi akcije su kao i prethodnih godina informisati što više ljudi o uslugama i aktivnostima BELhospice centra i motivisati ih da svojim učešćem, angažovanjem i donacijama podrže organizaciju. Primer kako to radi iskusni BH trkač, Dragan Ćirić Zeka, jesu njegove sada već tradicionalne fandrejzing aktivnosti, trčanje  12h ultramaratona za BELhospice i prodaja autorskih primeraka knjiga, pri čemu sakuplja donacije i širi priču o njima putem svog profila http://fandrejzing.rs/fr/17/Dragan-Ciric  na platformi Fandrejzing.rs.   

Pozivamo te da postaviš sebi izazov u vidu istrčanih 5km, 21km ili 42km kao član BELhospice tima na Beogradskom maratonu, osmisliš svoju fandrejzing akciju na www.fandrejzing.rs i ispričaš BELhospice priču što većem broju ljudi, jer 16. april je savršen dan, #BudiTu za hospis i one kojima je pomoć najpotrebnija.

Formular za prijavu za BELhospice tim, kao i dodatne informacije možeš pronaći na http://www.belhospice.org/belhospice-tim-2016/.


BELhospice besplatni treninzi su nedeljom na Adi Ciganliji. Okupljanje je u 10h u kafiću Havana (na Makiškoj strani). Pridruži nam se!


Datum: 08.03.2016. Autor: BELhospice

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...