x

16. april, savršen dan - #BudiTu za hospis

BELhospice petu godinu za redom, organizuje jednu od svojih najvećih humanitarnih akcija, BELhospice tim na Beogradskom maratonu u okviru koje trkači BH tima trče i sakupljaju sredstva za zbrinjavanje onkoloških pacijenata u odmaklim fazama bolesti. Ovogodišnja akcija će imati i dodatni značaj, jer će svaki član tima svojom donacijom podržati i kampanju za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji.


I ove godine BELhospice će svojim trkačima pružiti posebno trkačko iskustvo kako tokom priprema, tako i na sam dan Beogradskog maratona, kao i priliku da učine nešto lepo za sebe i druge.


Svakom članu BELhospice tima, pored startnog broja sa čipom i standardnog paketa Beogradskog maratona (majica, pasta party kupon, diploma, medalja) BELhospice pruža:

  • besplatne treninge nedeljom na Adi uz stručnu podršku Sky Wellness i Wellness Land timova
  • BELhospice dry fit trkačku majicu
  • okrepu na dan trke u BH šatoru
  • masažu posle trke u BH šatoru
  • podršku tima u osmišljavanju i organizovanju lične fandrejzing akcije
  • i sve to uz mnogo pozitivne energije.


Ciljevi akcije su kao i prethodnih godina informisati što više ljudi o uslugama i aktivnostima BELhospice centra i motivisati ih da svojim učešćem, angažovanjem i donacijama podrže organizaciju. Primer kako to radi iskusni BH trkač, Dragan Ćirić Zeka, jesu njegove sada već tradicionalne fandrejzing aktivnosti, trčanje  12h ultramaratona za BELhospice i prodaja autorskih primeraka knjiga, pri čemu sakuplja donacije i širi priču o njima putem svog profila http://fandrejzing.rs/fr/17/Dragan-Ciric  na platformi Fandrejzing.rs.   

Pozivamo te da postaviš sebi izazov u vidu istrčanih 5km, 21km ili 42km kao član BELhospice tima na Beogradskom maratonu, osmisliš svoju fandrejzing akciju na www.fandrejzing.rs i ispričaš BELhospice priču što većem broju ljudi, jer 16. april je savršen dan, #BudiTu za hospis i one kojima je pomoć najpotrebnija.

Formular za prijavu za BELhospice tim, kao i dodatne informacije možeš pronaći na http://www.belhospice.org/belhospice-tim-2016/.


BELhospice besplatni treninzi su nedeljom na Adi Ciganliji. Okupljanje je u 10h u kafiću Havana (na Makiškoj strani). Pridruži nam se!


Datum: 08.03.2016. Autor: BELhospice

PROČITAJTE JOŠ...