x

Evropsko prvenstvo u tekvondou - forme 2015

Evropsko prvenstvo u tekvondou - forme 2015

Dvanaesto po redu, Evropsko prvenstvo u tekvondou - forme (European Poomsae Championship) održaće se u periodu od 26. do 28. juna 2015. godine, u Beogradu, u organizaciji Tekvondo asocijacije Srbije (TAS) i Evropske tekvondo unije (ETU).


Ovogodišnje Evropsko prvenstvo u tekvondou - forme održaće se u hali sportova na Novom Beogradu (ul. Pariske komune 20, Beograd), uz učešće 432 takmičara iz 27 zemalja, a u skladu sa pravilima Evropske tekvondo unije (ETU) i WTF-a. 


Programom Evropskog prvenstva u tekvondou - forme predviđena su takmičenja u sledećim disciplinama: muškarci pojedinačno; žene pojedinačno;  muškarci ekipno, žene ekipno; parovi (1M i 1Ž); mešovite ekipe (5 takmičara/ki). Takođe programom manifestacije, svečano otvaranje takmičenja predviđeno je za petak, 26. juna 2015. godine, 14:00 časova.


Za najuspešnije takmičare/ke Evropskog prvenstva u tekvondou - forme predviđene su sledeće nagrade: Medalje i diplome za prva četiri mesta u svim kategorijama i disciplinama; Pehari za najbolje takmičare podisciplinama i kategorijama; Pehar za najbolji nacionalni tim u muškoj i ženskoj konkurenciji.


Zanimljivosti:

* Srbiju će na ovom Evropskom prvenstvu u tekvondou - forme predstavljati 23 takmičara.


Autor: Marko Skorić Održavanje: od 26.06.2015. do 28.06.2015.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Tekvondo asocijacija Srbije (TAS); Evropska tekvondo unija (ETU)
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: http://www.tas.org.rs
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...