EHF nominovao sudijski par Anđušić – Pantić za suđenje na EP u rukometu na pesku

 
 
Naš sudijski par, Irena Anđušić i Anja Pantić, nominovane su od strane EHF-a za suđenje na Evropskom prvenstvu u rukometu na peksu, koje će tokom juna i jula biti održano u Španiji. I to prvo na EP za igrače i igračice U19, a potom i seniorskom EP koje sledi. Oba evropska šampionata biće održana u španskom letovalištu Ljoret del Mar.

Ovom nominacijom mlade sudije rukometa na pesku potvrdile su kvalitet i ugled koje imaju u međunarodnim krugovima, obzirom da od sticanja zvanja međunarodnih sudija praktično nisu izostavljene sa liste nominovanih ni na jednom velikom takmičenju u organizaciji Evropske rukometne federacije.

Evropsko prvenstvo u rukometu na pesku trajaće od 26. juna do 5. jula ove godine i na njemu će učestvovati ženska i muška seniorska selekcija Srbije.

Naš sudijski par Anđušić - Pantić nominovan je i za suđenje na EBT Finals, finalni turnir Euro Beach Tour-a, koji će od 22. do 24. maja biti održan u Budaoršu u Mađarskoj.
Datum: 13.03.2015. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...