x

Rukometašice igraju baraž mečeve sa Rumunijom

Rukometašice igraju baraž mečeve sa Rumunijom
Reprezentativke Srbije okupile su se danas u hotelu IN u okviru EHF nedelje nacionalnih timova. Ženska rukometna reprezentacija Srbije odradiće trenažne aktivnosti u Vrnjačkoj banji od 25. maja do 6. juna.

Nakon trenažnog dela, seniorke očekuju dve baraž utakmice sa reprezentacijom Rumunije za plasman na SP u Danskoj, 6. juna u Kraljevu od 18.00 sati i 13. juna u Rumuniji, Kluž Napoka od 17.00 sati.

„Okupljamo se danas jer nas očekuju dve baraž utakmice sa Rumunijom. Nadam se da će devojke biti spremne i zdrave i da će pokazali maksimum, kako bismo ostvarili naš cilj da idemo na SP“, rekao je selektor Saša Bošković

“Poslednjih meseci veoma vredno se pripremamo za ove dve utakmice. Tražimo slabu tačku u reprezentaciji Rumunije i na osnovu tog pravimo taktiku. Razmišljamo samo u tom pravcu kao da odigramo najbolje i ostvarimo dobar rezultat. Zahvaljujemo se svima na podršci i nadam se da ćemo opravdati njihovo poverenje”, rekla je Dragica Đurić, član UO RSS zadužena za ženski rukomet i trener golmanki svih reprezentativnih selekcija. 

“Daćemo svoj maksimum i pozivam sve koji su u mogućnosti da dođu u Kraljevo da nas podrže”, rekla je Sanja Radosavljević, reprezentativka Srbije.

“Biće veoma teške utakmice ali bez obzira daćemo svoj maksimum i očekujemo podršku publike koja će biti naš sedmi igrač”, rekla je Katarina Krpež, reprezentativka Srbije.

“Vredno radimo na taktici, analizi i nadamo se pozitivnom reziltatu. Očekujemo veliku podršku publike”, rekla je Jelena Živković, reprezentativka Srbije.

Datum: 26.05.2015. Autor: Jelena Garić

PROČITAJTE JOŠ...