x

Poslednje pripreme i treninzi pred 5. Evropski izazov

Poslednje pripreme i treninzi pred 5. Evropski izazov
Poslednje pripreme i treninzi pred 5. Evropski izazov u planinskom skejtbordu koji se održava 31.08. i 01.09.2012. u Bukovcu, u organizaciji Kluba planinskog skejtborda "ATB".

Još jednu "paklenu" nedelju, članovi kluba planinskog skejtborda "ATB" su iskoristili za poslednje pripreme i trening, kako bi spremni dočekali 5. Evropski izazov u planinskom skejtbordu.

Da podsetimo već 5. godinu Klub planinskog skejtborda "ATB", jedini ATB klub u Srbiji, organizuje EVROPSKI IZAZOV U PLANINSKOM SKEJTBORDU - Boarder Cross/Freestyle (31.08-01.09.2012) koji se održava u Bukovcu - 15 km od Novog Sada.

Ovo će biti prvo predstavljanje planinskog skejtborda u ovogodišnjem septembarskom nizu. Već od 8. do 16. septembra, zaljubljenici u ekstremne sportove imaće priliku da se sretnu sa KPS "ATB" u okviru programa Climbing Life Fest-a, koji će biti održan na platou SPENS-a, a u organizaciji Penjačkog kluba "Adrenalin". Takođe, od 14. do 16. septembra sledi i EKSTREMNI VIKEND, takođe u Bukovcu, gde će naši zlatni takmičari imati priliku da predstave "ATB".

U okviru ovogodišnjeg Evropskog izazova u planinskom skejtbordu organizovana je i projekcija filma Kluba SNB LIFE, pod naslovom "U potrazi za snegom". Takođe posetioci/ navijači će uživati i u muzičkom programu popularnih dj-eva:dj Gize, Fakir-a i dj para Phrobotique / Triphun-a.

Pored učešća naših najboljih takmičara, očekujemo dolazak i takmičara iz: Slovenije, Rumunije, Italije, Francuske, Velike Britanije, Poljske, Češke, Belgije, Holandije, Rusije, Mađarske, Bosne i Hercegovine, Nemačke, Brazila i Bugarske. Ove godine manifestacija Evropski izazov u planinskom skejtbordu dobila je preporuku i podršku Grada Novog Sada, čime je učinjen veliki doprinos afirmaciji ovog sporta i naših zlatnih takmičara.

Bukovačka staza, dužine 700 m, najduža je i najopasnija staza u Evropi i predstavlja veliki izazov za profesionalne sjektbordere. Vozi se brzinom preko 40 km/h. Očekuje se dolazak više od 50 takmičara iz 15 evropskih zemalja.

DOĐITE DA NAVIJAMO ZAJEDNO!
Datum: 27.08.2012. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...