x

Besplatni javni fitnes treninzi svuda u Beogradu

Besplatni javni fitnes treninzi svuda u Beogradu
Koncept besplatnih javnih fitnes treninga u Beogradu se nastavlja, pa je na Kalemegdanskoj tvrđavi prethodne subote održan drugi Reebok Urban Fitness trening. Vodila ga je Jasmina Aleksandrov, Reebok brend ambasador, nekadašnji profesionalni sportista i osnivač Urban Fitness projekta.

- Na svakoj stanici smo radili različite vežbe. Bilo je tu sklekova, hodanje na rukama, iskoraka uzbrdo, propadanja i još mnogo toga, a sve to uz muzički DJ performans i prelep pogled na Savu i Dunav - istakla je Jasmina Aleksandrov  i podsetila da je sledeći besplatni javni fitness trening u subotu 20.septembra u Mikser House-u.Jasmina je još jednom pokazala kako trčati i vežbati na različitim lokacijam po gradu može da bude pravi izazov i uživanje.  Ona je prethodni vikend svojim vežbačima priredila pravo fitness iznenađenje na Kalemegdanskoj tvrđavi. Svi vežbači na drugom Reebok Urban Fitness treningu su trčali po stazama Gornjeg grada Tvrđave, a potom u blizini "Pobednika" radili kružni intervalni trening sa deset stanica.

Za nove informacije o treninzima pratite zvaničnu Reebok FB stranu. Treninzi će se održavati vikendom, a sledeće lokacije su Mikser House, letnja pozornica Topčidera i Kombank arena.Organizatori, Reebok i Đak Sport poručuju da je broj vežbača ograničen, zato je neophodno da se vežbači na vreme prijave za nove treninge i nove uzbudljive lokacije putem aplikacije  na  www.facebook.com/djaksportskaoprema,"Život se ne meri brojem udisaja, već trenucima koji vam oduzimaju dah",
zato  #LIVE WITH FIRE na urbanim lokacijama Beograda!

Raspored narednih treninga sa lokacijama:
Subota, 20.09. do 10:30h  Mikser House - unutra
Subota, 27.09. od 10:30h  Topčider letnja pozornica - u blizini Miloševog konaka
Nedelja 05.10. od 10:30h  Kombank arena - južni plato


Datum: 17.09.2014. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...