x

3, 2, 1 Akcija

3, 2, 1 Akcija
ove godine jedan od najboljih svetskih BMX vozača, Red Bullov sportista Senad Grošić, sredinom avgusta učestvovaće na "Winner of Belgrade" takmičenju.

Senad je prošle godine pobedio i odneo nagradu sa takmičenja u Beogradu. Za razliku od prošle, ove godine Senad donosi nagradu! U želji da svoj boravak u Srbiji maksimalno iskoristi i još bolje se upozna sa našim vozačima, Senad je u dogvoru sa Red Bullom odlučio da najboljem vozaču iz Srbije pokloni bike kompanije HT koji je on lično dizajnirao odnosno potpisao.

Senad Groši poznat je po učešću na velikom broju takmičenja širom sveta, a najbolji rezultati koje je do sada postigao su: Drugo mesto na X Games Kina; Šesto mesto na X Games Brazil; Prvo mesto na Red Bull Dirt Ride; Prvo mesto na Offline Games; Prvo mesto na German Open-u; Prvo mesto na Winner of Belgrade.

O čemu se zapravo radi?!
Senad poziva sve BMX vozače koji voze freestyle i street da naprave svoje kratke video klipove u trajanju do 2 minuta. Odluku od 5 najboljih video materijala doneće Senad, a koji je video najbolji odlučiće publika svojim lajkovima na Red Bullovom sajtu www.redbull.rs.

Pravila za video produkciju su sledeća:

Video materijal ne sme trajati duže od 2 minuta,
Mogu se koristiti i ranije snimljeni materijali
Gleda se atraktivnost video materijala + trikovi
3 najbolja video materijala će se naći na Red Bullovom sajtu
Pobednički video će biti onaj sa najviše lajkova
* Svoje radove takmičari trebaju da postave na Youtube ili na Vimeo i link pošalju na adresu office@redbull.rs.

Svoje video klipove vozači mogu da šalju do 5. avgusta, a od 06. do 10. avgusta publika će imati priliku da izabere najbolji video.

Pored vredne nagrade, Senad će pobedniku takmičenja u jednodnevnoj vožnji u skejt parku preneti svoje iskustvo i posavetovati ga kako dalje da napreduje u vožnji.

Ime: Senad Grošić
Disciplina: BMX Street
Datum rođenja: 19. februar 1979
Nacionalnost: austrijanac
Internet: www.redbull.at/senadgrosic
Datum: 14.07.2011. Autor: Nikola Nedeljković

PROČITAJTE JOŠ...