x

U nedelju najbolji futsal u Nišu

U nedelju najbolji futsal u Nišu
U hali Čair u Nišu u nedelju, 15. februara,  imaćete priliku da uživate u najboljem futsalu u Srbiji – od 20 časova svoje snage razmeriće KMF Kalča Memoris i KMF Smederevo. Ovo je prva utakmica druge polusezone Prve futsal lige.

Očekujemo Vas u hali Čair u nedelju u što većem broju da podržimo najbolju nišku ekipu u futsalu KMF Kalča Memoris koja se bori za prvoplasirano mesto na tabeli.

„Svima nama je veoma važno da dođete u što većem broju i pomognete u izuzetno važnoj, možda i najvažnijoj utakmici do plej ofa. A protivnik je stvarno za respekt…” – kaže  Vladan Miladinović-Koska, trener i predsednik kluba KMF Kalča Memoris.

U ovom prelaznom roku, KMF Kalča Memoris pojačala je svoj tim – došli su Igor Stefanović, Radoslav Bojat i Ivan Vuletić dokazani igrači iz ekipe Dis Javorac, Dušan Milojević reprezentativac iz KMF Niš 92 i borbeni Vladimir Đurđević. Otišli su iz kluba Micić, Janjić, Miljković i Živković u KMF Wintersport iz Niša.

“KMF Kalča Memoris je dobro prošao u prelaznom roku, mada mnogi misle da nije tako. Došli su Igor Čavka Stefanovic i Radoslav Bojat iz Leskovca, biseri južne pruge i Ivan Vuletic iz Aleksandrovca, dokazani igrač iz ekipe Dis Javorac. Takođe su se vratili iz KMF Niš 92 reprezentativac i ključni igrač iz prvog dela sezone Dušan Milojević kao i Vladimir Đurđević koji je doneo neophodnu dozu borbenog duha koja je manjkala ekipi do ove sezone. Otišli su Micić, Janjić, Miljković i Živković, svi u KMF Wintersport. U nedelju u derbiju sa Smederevom, na Sretenje, videće se koliko smo jači u odnosu na prvi deo sezone. Nedostaje samo Marko Cenić iz ekipe koja je bila prva na tabeli više od dva meseca, ali tu su novajlije koje su vredno radile i jedva čekaju da nišlijama pokažu svoje znanje. “ – komentariše Koska.

Ovako ojačana KMF Kalča Memoris boriće se za prvo mesto na tabeli Prve futsal lige Srbije. Komesar za takmičenje Prve futsal lige Srbije Radenko Bošković i Komesar za suđenje Rajko Katanić u prisustvu predstavnika klubova 5. februara su žrebom odredili parove prvog kola Futsal kupa Srbije. KMF Kalča Memoris se plasirala direktno u četvrtfinale Kupa.  Utakmice osmine finala Kupa Srbije odigraće se 27. i 28. februara, četvrtfinale je 25. marta, polufinale 15. aprila, a FINALE 6. maja.

Sve informacije možete pratiti na zvaničnoj fejsbuk stranici kluba KMF Kalča Memoris.

Svoje prisustvo možete potvrditi na zvaničnom događaju utakmice https://www.facebook.com/events/596783503755856/?sid_reminder=6240066450015387648

Memoris je srpski brend iz Niša koji je specijalizovan za futsal i fudbal, a Monopol DOO je njegov  proizvođač i uvoznik. Asortiman proizvoda je sveobuhvatan, a slogan „I kvalitet i cena“ govori suštinsku odliku ovog brenda, a to je da ćete za najnižu moguću cenu dobiti najbolji kvalitet. U ponudi su dresovi sa kratkim i dugim rukavima, štucne,  trenerice, lopte za fudbal i futsal, golmanska oprema, rančevi, torbe, markeri, duksevi, jakne, šuškavci, polo majice i  ¾ pantalone, a početkom aprila i najbolje patike za futsal, nešto što do sada po kvalitetu i ceni  nije viđeno na našem tržištu. Više informacija o proizvodima možete videti na sajtu
Datum: 13.02.2015. Autor: KMF Kalča Memoris

PROČITAJTE JOŠ...