x

Adidas i Lilard promovisali nastavak filma Creators Never Follow

Adidas i Lilard promovisali nastavak filma Creators Never Follow

adidas predstavlja nastavak filma „Creators Never Follow“ u kome nastupa Demijan Lilard, super zvezda košarkaškog kluba Portland Trejblejzers. Film slavi kreatore u sportu, sve one sportiste koji koriste svaku priliku da definišu svoj put u sportu. Oni postavljaju i definišu norme za svoj tim, za svoj grad i milione svojih fanova.

Kroz prizmu košarke i jednog od najtalentovanijih košarkaša, film prikazuje viziju adidasa koja inspiriše sportiste da slave svaki trenutak u sportu kao mogućnost za potvrđivanjem i kreiranjem sopstvene igre tako da na kraju uvek budu vođe, nikad sledbenici.


„Ova poruka pokazuje ko sam zaista. Uložio sam dosta truda i na terenu i van njega, i fokusirao se na ono što mogu da kontrolišem kako bih stvorio svoj put“, objasnio je Lilard. „Moraš da budeš spreman da preuzmeš rizik i da se kladiš na sebe. Sve se svodi na verovanje u viziju koju imaš i na to da ne dozvoliš da te komentari drugih brinu.“

adidas i Demijan Lilard ilustruju originalnost, disciplinu i hrabar, novi stav o tome kakav sport može da bude i kakav će biti. Kombinujući sportski duh bez premca sa radnom etikom, Demijan je na misiji da ostavi zaveštanje u ovoj igri i dokaže da u njega nikada nije trebalo da se sumnja. Njegov hladnokrvni mentalitet i „ubilački instinkt“ pokazali su se u pobedi protiv Oklahoma Siti Tandera gde je preuzeo igru i u poslednja tri minuta teške borbe zabeležio 17 poena.

Video „Creators Never Follow“ produbljuje njegovu poruku da treba ostati veran sebi i igri. U skladu sa Demijanovim #4BarFriday pokretom, on ističe svoju priču o upornosti i rečenice koje su ga vodile ka uspehu:

  • Misli kao kralj, radi kao sluga

  • Neka tvoja misija ima svrhu i dobićeš ono što zaslužuješ

  • Ako se boriš za pravu stvar bićeš na pravom putu

  • Ignoriši one koji sumnjaju u tebe

Ovo je poslednje poglavlje, nastavak kampanja „Creators Never Follow – James Harden“, „Kreirajte sopstvenu igru“ i „Unfollow“ koje su započele globalne fudbalske zvezde Leo Mesi, Garet Bejl, Tomas Miler i Mesut Ozil. Film „Creators Never Follow“ sa Demijanom Lilardom možete pogledati na linku i pridružiti se konverzaciji na @adidas Twitter i Instagram profilu.


Link ka videu:
https://www.youtube.com/watch?v=rdzAVihJHNA&feature=youtu.be


Datum: 21.01.2016. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...