Adidas i Lilard promovisali nastavak filma Creators Never Follow

adidas predstavlja nastavak filma „Creators Never Follow“ u kome nastupa Demijan Lilard, super zvezda košarkaškog kluba Portland Trejblejzers. Film slavi kreatore u sportu, sve one sportiste koji koriste svaku priliku da definišu svoj put u sportu. Oni postavljaju i definišu norme za svoj tim, za svoj grad i milione svojih fanova.

Kroz prizmu košarke i jednog od najtalentovanijih košarkaša, film prikazuje viziju adidasa koja inspiriše sportiste da slave svaki trenutak u sportu kao mogućnost za potvrđivanjem i kreiranjem sopstvene igre tako da na kraju uvek budu vođe, nikad sledbenici.


„Ova poruka pokazuje ko sam zaista. Uložio sam dosta truda i na terenu i van njega, i fokusirao se na ono što mogu da kontrolišem kako bih stvorio svoj put“, objasnio je Lilard. „Moraš da budeš spreman da preuzmeš rizik i da se kladiš na sebe. Sve se svodi na verovanje u viziju koju imaš i na to da ne dozvoliš da te komentari drugih brinu.“

adidas i Demijan Lilard ilustruju originalnost, disciplinu i hrabar, novi stav o tome kakav sport može da bude i kakav će biti. Kombinujući sportski duh bez premca sa radnom etikom, Demijan je na misiji da ostavi zaveštanje u ovoj igri i dokaže da u njega nikada nije trebalo da se sumnja. Njegov hladnokrvni mentalitet i „ubilački instinkt“ pokazali su se u pobedi protiv Oklahoma Siti Tandera gde je preuzeo igru i u poslednja tri minuta teške borbe zabeležio 17 poena.

Video „Creators Never Follow“ produbljuje njegovu poruku da treba ostati veran sebi i igri. U skladu sa Demijanovim #4BarFriday pokretom, on ističe svoju priču o upornosti i rečenice koje su ga vodile ka uspehu:

  • Misli kao kralj, radi kao sluga

  • Neka tvoja misija ima svrhu i dobićeš ono što zaslužuješ

  • Ako se boriš za pravu stvar bićeš na pravom putu

  • Ignoriši one koji sumnjaju u tebe

Ovo je poslednje poglavlje, nastavak kampanja „Creators Never Follow – James Harden“, „Kreirajte sopstvenu igru“ i „Unfollow“ koje su započele globalne fudbalske zvezde Leo Mesi, Garet Bejl, Tomas Miler i Mesut Ozil. Film „Creators Never Follow“ sa Demijanom Lilardom možete pogledati na linku i pridružiti se konverzaciji na @adidas Twitter i Instagram profilu.


Link ka videu:
https://www.youtube.com/watch?v=rdzAVihJHNA&feature=youtu.be


Datum: 21.01.2016. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...