x

Adidas i Harden promovisali novi video Creators Never Follow

Adidas i Harden promovisali novi video Creators Never Follow

adidas predstavlja novi video pod nazivom “Creators Never Follow“ u kome nastupa  Džejms Harden, super zvezda košarkaškog kluba Hjuston rokets. Vođen misijom da bude najbolji sportski brend na svetu, novi adidas film podstiče sve sportiste da definišu svoj put i tako prošire adidas viziju koja inspiriše kratore da vode svoju sopstvenu igru i slave činjenicu da je svaki trenutak u sportu mogućnost za potvrđivanjem.


“Zaista sam uzbuđen zbog svoje prve reklamne kampanje sa adidasom i sviđa mi se jer spot je istina o meni, ko sam ja zaista, kakav je moj stil igre i kako planiram da menjam igru“ izjavio je NBA zvezda Harden. “Moja priča je o tome kako biti svoj — od toga kako se oblačite do toga kako brinete o sebi. Jednostavno je: moraš biti pravi i istinski u svakom trenutku. Ova kampanja je o tome, i to je samo početak onoga što ćemo adidas i ja raditi.“


Sport se menja. adidas i Džejms Harden predstavljaju hrabar, drzak i novi stav o tome kakav sport  može da bude i kakav će biti.  On je kreirao sopstveni stil igre i postao najopasnije NBA ofanzivno naoružanje sa repertoarom „smrtonosnih“ skokova i brzih asistencija. Film „Creators Never Follow“ slavi Hardenovu glad da osvoji prvenstvo, samouverenost da izrazi sebe i hrabrost da probije svoj put. To je zaista adidasova vizija kako treba razmišljati drugačije i na kraju uvek biti vođa, nikada sledbenik.


“Sport više nije stajanje po strani i posmatranje drugih veličina“ izjavio je Rajan Morlan, globalni adidas potpredsednik za marketing.“ To je pronalaženje sopstvenog puta i uklanjanje svih prepreka na tom putu da se stigne do cilja. Džejms je odličan primer toga i mladi sportisti širom sveta biće inspirisani  filmom „Creators Never Follow“ koji govori o tome kako smo promenili igru.


Novi 60 minutni adidas film pokazuje individulano izražavanje, zabavne afinitete i stil. Sport15 nadalje uspostavlja vođstvo brenda i strast ka sportu, motivišući sportiste da veruju svojim instiktima, izazovu status „quo“ i kreiraju spostvenu definiciju vođenja igre. To je poslednje poglavlje, nastavak kampanja „Kreirajte spostvenu igru“, „Unfollow“, i „Kreirajte novu brzinu“ koje su započele globalne fudbalske zvezde Leo Mesi, Garet Bejl, Tomas Miler, Mesut Ozil i zvezde američke Nacionalne fudbalske lige (NFL) DeMarko Marej, Džimi Grejem i Sami Votkins. Film „Creators Never Follow“ možete pogledati na linku ihttps://youtu.be/PDEh-FrfSfA pridružiti se konverzaciji na @adidas Twitter i Instagram profilu.


O adidas Group

adidas Group je globalni lider u industriji sportske opreme, nudeći širok portfolio obuće, odeće i opreme za sport i stil kroz brendove: adidas, Reebok, TaylorMade i CCM Hockey. Sedište kompanije je u Hercogenaurahu u Nemačkoj, a grupa zapošljava više od 54,000 ljudi širom sveta, uključujući 5,472 u Nemačkoj i ostvarila je prodaju od 14.5 milijardi evra u 2014. godini.

Datum: 05.12.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...