Adidas i Harden promovisali novi video Creators Never Follow

adidas predstavlja novi video pod nazivom “Creators Never Follow“ u kome nastupa  Džejms Harden, super zvezda košarkaškog kluba Hjuston rokets. Vođen misijom da bude najbolji sportski brend na svetu, novi adidas film podstiče sve sportiste da definišu svoj put i tako prošire adidas viziju koja inspiriše kratore da vode svoju sopstvenu igru i slave činjenicu da je svaki trenutak u sportu mogućnost za potvrđivanjem.


“Zaista sam uzbuđen zbog svoje prve reklamne kampanje sa adidasom i sviđa mi se jer spot je istina o meni, ko sam ja zaista, kakav je moj stil igre i kako planiram da menjam igru“ izjavio je NBA zvezda Harden. “Moja priča je o tome kako biti svoj — od toga kako se oblačite do toga kako brinete o sebi. Jednostavno je: moraš biti pravi i istinski u svakom trenutku. Ova kampanja je o tome, i to je samo početak onoga što ćemo adidas i ja raditi.“


Sport se menja. adidas i Džejms Harden predstavljaju hrabar, drzak i novi stav o tome kakav sport  može da bude i kakav će biti.  On je kreirao sopstveni stil igre i postao najopasnije NBA ofanzivno naoružanje sa repertoarom „smrtonosnih“ skokova i brzih asistencija. Film „Creators Never Follow“ slavi Hardenovu glad da osvoji prvenstvo, samouverenost da izrazi sebe i hrabrost da probije svoj put. To je zaista adidasova vizija kako treba razmišljati drugačije i na kraju uvek biti vođa, nikada sledbenik.


“Sport više nije stajanje po strani i posmatranje drugih veličina“ izjavio je Rajan Morlan, globalni adidas potpredsednik za marketing.“ To je pronalaženje sopstvenog puta i uklanjanje svih prepreka na tom putu da se stigne do cilja. Džejms je odličan primer toga i mladi sportisti širom sveta biće inspirisani  filmom „Creators Never Follow“ koji govori o tome kako smo promenili igru.


Novi 60 minutni adidas film pokazuje individulano izražavanje, zabavne afinitete i stil. Sport15 nadalje uspostavlja vođstvo brenda i strast ka sportu, motivišući sportiste da veruju svojim instiktima, izazovu status „quo“ i kreiraju spostvenu definiciju vođenja igre. To je poslednje poglavlje, nastavak kampanja „Kreirajte spostvenu igru“, „Unfollow“, i „Kreirajte novu brzinu“ koje su započele globalne fudbalske zvezde Leo Mesi, Garet Bejl, Tomas Miler, Mesut Ozil i zvezde američke Nacionalne fudbalske lige (NFL) DeMarko Marej, Džimi Grejem i Sami Votkins. Film „Creators Never Follow“ možete pogledati na linku ihttps://youtu.be/PDEh-FrfSfA pridružiti se konverzaciji na @adidas Twitter i Instagram profilu.


O adidas Group

adidas Group je globalni lider u industriji sportske opreme, nudeći širok portfolio obuće, odeće i opreme za sport i stil kroz brendove: adidas, Reebok, TaylorMade i CCM Hockey. Sedište kompanije je u Hercogenaurahu u Nemačkoj, a grupa zapošljava više od 54,000 ljudi širom sveta, uključujući 5,472 u Nemačkoj i ostvarila je prodaju od 14.5 milijardi evra u 2014. godini.

Datum: 05.12.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...