x

Adidas predstavio posebne rođendanske kopačke za Mesija

Adidas predstavio posebne rođendanske kopačke za Mesija

adidas je predstavio specijalno izdanje kopački za Lajonela Mesija, koje je predviđeno da argentinski as nosi na treningu za svoj 27. rođendan (24. juna),  dan pre poslednje utakmice u grupi koju Argentina igra protiv Nigerije u Porto Alegreu.

Nove kopačke su rođendansko izdanje adizeroTM F50 Mesi patika, koje argentinski čarobnjak trenutno nosi na FIFA Svetskom kupu  u Brazilu. Ove kopačke  karakterišše elegantna nijansa nekoliko boja: zelene, plave, roze, narandžžaste i bele, zajedno sa tri legendarne adidas pruge. Na ovaj način se kombinuju revolucionarna tehnologija i precizni dizajn koji potpuno pristaje stopalu četvrostrukog dobitnika Zlatne lopte.

Izrađeno je ukupno 27 pari ovakvih patika, svaki predstavlja po jednu godinu Mesijevog žživota, uz dva ekskluzivno potpisana para koja će biti poklonjena na takmičenju @teammessi na njegov rođendan.

Rođendanske kopačke su izraz pošštovanja brenda adidas prema argentinskom kapitenu, koji je do sada postigao dva gola na isto toliko utakmica Svetskog prvenstva.  Mesi se nada da će dobiti završšni rođendanski poklon u sredu uveče dodajući ovom broju još golova i obezbeđivanjem prvog mesta u grupi za Argentinu.

 


Datum: 25.06.2014. Autor: Jasmina K.Latinović

PROČITAJTE JOŠ...