Adidas i EHF produžili dugoročno partnerstvo

Adidas Grupa i Evropska Rukometna federacija (EHF) potpisali su ugovor o nastavku saradnje i na ovaj način potvrdili uspešno partnerstvo koje traje dvadeset godina.

Potpisan na marginama Svetskog prvenstva u Rukometu, u Barseloni, novi ugovor će važiti do kraja sezone 2016. godine. Na potpisivanju ugovora prisutni su bili čelnici Evropske rukometne federacije  - predsednik Žan Brio, generalni sekretar Majkl Viderer, kao i Džim Latam, direktor sportskog marketinga adidas Global-a, zadužen za letnje olimpijske sportove.

Povodom produžetka ugovora, Žan Brio, predsednik Evropske rukometne federacije rekao je: "adidas je oficijelni partner Evropske rukometne federacije od njenog osnivanja, 1991. godine i srećan sam što je kompanija odlučila da nastavi da investira u evropski rukomet. Dugoročno partnerstvo sa svetskim brendom kao što je adidas potvrđuje jačinu sporta i autoritet Evropske rukometne federacije kada govorimo o internacionalnim takmičenjima".

Džim Latam je izjavio da je adidas deo rukometa već više od 50 godina, kada je prvi počeo da proizvodi patike za rukomet. "Izuzetno smo zadovoljni što smo u mogućnosti da nastavimo strateško partnerstvo sa Evropskom rukometnom federacijom  i sa Ligom šampiona u rukometu. Zajedno, mnogo toga smo postigli u nekoliko godina, kada je u pitanju razvoj i promocija projekata kao što je VELUX EHF FINAL4. Radujemo se nastavku zajedničke saradnje kako bi zajedno potpomogli rast ovog sporta i kako bi nastavili da pomeramo granice kada je u pitanju odeća, obuća i oprema za rukomet".

Na tehničkom nivou, EHF i adidas su dogovorili da nastave tehnološki razvoj lopti za utakmice izradom zvaničnih lopti za Evropska rukometna prvenstva i Ligu šampiona, kao i za nedavno obnovljeni EHF Kup za muškarce.

Pored mogućnosti brendiranja i reklamiranja adidasa kroz Rukometnu Ligu šampiona i Evropska rukometna prvenstva, saradnja će podrazumevati i druge aktivnosti koje imaju za cilj aktivaciju brenda i širenje programa prodaje, kako tokom Rukometne lige šampiona, tako i tokom VELUX EHF FINAL4.Datum: 30.01.2013.
Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Dugogodišnja uspešna saradnja adida...
+ IHF Kongres - O srpskim rekordima se...
+ Kadetska rukometna reprezentacija na...
+ Rukometaši se okupili pred turnir u...
+ Ko je danas Superstar?
+ Biciklisti pozvali vozače na solidar...
+ 5. Beogradska trka Deda Mrazeva
+ Nebojša Bošković odlazi u zatvor
+ Groznica Red Bull Trke Trokolica tres...
+ Amela Terzić na Ženskoj trci 2011

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...