Međunarodni rukometni turnir - Rukomet je naša budućnost
Međunarodni rukometni turnir pod nazivom "Rukomet je naša budućnost" za pionire i kadete, održaće se od 28. do 31. marta 2013. godine u Bugojnu u Bosni i Hercegovini. Na turniru će pored pionirske reprezentacije Srbije učestvovati još 11 selekcija iz 8 država.

Ovaj međunarodni turnir biće odigran u dve kategorije. U prvoj kategoriji nalaze se rukometaši rođeni 1994/1995, u kojoj nastupa Slovenija, Slovačka, Katar i Makedonija, dok će u drugoj kategoriji igrati rukometaši rođeni 1996/1997, iz osam selekcija, koje su podeljene u dve grupe. Grupu A, u kojoj se nalazi Hrvatska, Makedonija, Slovačka i Katar, i grupu B, koju čine Srbija,  Slovenija, Crna Gora i Bosna i Hercegovina.

Tim povodom trener srpske pionirske reprezentacije Vladimir Dragićević, objavio je spisak 16 igrača. Na poziciji golmana nalaze se Dejan Milosavljev, koji igra za klub Jugović, i Petar Todorović, igrač kluba SKBG. Leva krila reprezentacije čine Luka Radovanović iz Partizana i Stefan Berdić iz Rukobela, a desna krila Pavle Banduka iz Studentskog Grada i Vanja Smiljanić, igrač Somborelektra. Na poziciji pivotmena, Uroš Marković, iz kluba Sinđelić, i Miloš Petrović, iz Dinama. Bekovi, Miloš Savić, Crvena Zvezda, Vukašin Rakocija, Lavovi, Nikola Arsenić, Vojvodina, Milomir Radovanović, Rukobel, i saigrači iz kluba SKBG Andrija Đuričić i Jovan Stojanović, kao i Uroš Mitrić i Aleksandar Popović iz Studentskog grada.

Mladi rukometaši Srbije okupiće se 28. marta 2013. godine u Beogradu, odakle će krenuti za Bugojno, a povratak za Beograd je planiran za 31. mart.

Sve utakmice biće odigrane u sportskoj dvorani KSC u Bugojnu.Datum: 27.03.2013.
Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Muška juniorska reprezentacija Srbij...
+ Promocija rukometa u OŠ Sveti Sava
+ Rukometni klub BASK Soko proslavio 50...
+ U nedelju proslava 50 godina od osniv...
+ Kadetska rukometna reprezentacija na...
+ Adidas BOOST tim trčaće na Novosads...
+ 1. Svetski izazov u planinskom skejtb...
+ B-boy Goofy pobednik 1. Red Bull BC O...
+ 5. Beogradska trka Deda Mrazeva
+ Amela Terzić na Ženskoj trci 2011

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...