x

Steelseries predstavio Apex pro mini & Apex pro mini wireless tastature

Steelseries predstavio Apex pro mini & Apex pro mini wireless tastature

Svetski lider u gejming i esports periferijama, SteelSeries, danas predstavlja novu inovaciju u renomiranoj Apex seriji tastatura. Manje, brže i prilagodljive, Apex Pro Mini i Apex Pro Mini Wireless su živi dokaz da ‘’dobre stvari dolaze u malim pakovanjima’’. Sa veličinom modela koji predstavlja samo 60% standardnih mehaničkih tastatura na tržištu, nove Apex tastature dolaze sa OmniPoint 2.0 svičevima koji su 11x responzivniji sa 10x bržom aktuacijom, kao i duplo boljim kvalitetom.


SteelSeries od 2019. godine ima za cilj da svima pruži što kvalitetnije gejming iskustvo - tu su i uspeli sa Apex Pro, prilagodljivom tastaturom sa najbržim tasterima na svetu. Najveća inovacija na ovom polju su OmniPoint 2.0 svičevi, koji vam omogućavaju da prilagodite vaše tastature na način koji baš vama odgovara.


Kada govorimo o brzini, svičeve možete podesiti od minimalnih 0,2mm pa do maksimalnih 3,8mm hoda. Ako osetljivost podesite na 0,2mm, vaša tastatura će registrovati vaše klikove za samo 0,54ms. Pored toga, OmniPoint 2.0 nudi Dual Action sistem - mogućnost da jednim klikom tastera aktivirate dve akcije u vašoj igri u zavisnosti od toga koliki pritisak primenite, bilo da želite da izvršite neki kombo, ili da brzo promenite između režima hodanja i trčanja.


Što manje to bolje. Sa kompaktnim dizajnom novih tastatura renomirane Apex serije, imaćete daleko više prostora na vašem gejming stolu, dok njihov ergonomski dizajn garantuje maksimalni komfor. Još jedna prednost njihove veličine jeste što ih lagodno možete nositi u rancu, bilo da se takmičite na esports turniru ili idete u igraonicu sa drdrugarima.


-Apex Pro Mini Wireless - Sa OmniPoint 2.0, najbržim svičevima na svetu, kompaktnim dizajnom i dvojnom konekcijom, uključujući Gaming Grade Wireless i Bluetooth, Apex Pro Mini Wireless možete koristiti bilo gde, bilo kada. OmniPoint 2.0 svičevi garantuju preko 100 miliona klikova, ali uz odgovarajuće zamenske tastere, gde su PBT tasteri najbolja opcija. Karrigan iz ekipe FaZe je 23. maja postao poznat kao prvi profesionalni esportista koji je osvojio major koristeći bežičnu tastaturu (Apex Pro Mini Wireless).


-Apex Pro Mini - Sa OmniPoint 2.0, svičeve možete podesiti od minimalnih 0,2mm pa do maksimalnih 3,8mm hoda, što vam omogućava da Apex Pro Mini specifično prilagodite vašem stilu igre. Sa njenim kompaktnim dizajnom imaćete daleko više prostora na vašem gejming stolu, dok njen ergonomski dizajn garantuje maksimalan komfor. PBT tasteri garantuju kvalitet koji se meri sa vanserijskim OmniPoint 2.0 svičevima.


Apex Pro Mini i Apex Pro Mini Wireless tastature su dostupne na zvaničnoj SteelSeries stranici, i prodaju se po sledećim cenama:


-Apex Pro Mini Wireless - €279,99

-Apex Pro Mini - €219,99O SteelSeries brendu

Osnovan u Kopenhagenu 2001. godine, SteelSeries je globalni lider u gejming i esports periferijama, fokusiran na kvalitet i inovaciju. SteelSeries je bio jedan od prvih brendova gejming opreme koji je podržao razvoj esports scene i turnira, sa ciljem da poveže gejmere iz celog sveta.


Autor: Nikola Jordanoski Objavljeno: 22.06.2022.

PROČITAJTE JOŠ

Akcije

  • Postanite saradnik
  • Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
  • Sportski kalendar
  • Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
  • Medijsko partnerstvo
  • Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
  • Sportska foto galerija
  • Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...