x

Marketing


Šta je projekat Savremenisport.com?


Savremenisport.com je specijalizovani Internet portal namenjen za popularizaciju sporta, promociju sportskih subjekata i sportskih događaja na internetu. U sastavu internet portala Savremenisport.com nalaze se Teorija sporta, Sportski adresar, Sportski kalendar, Sportski blog, Sportska foto galerija, Sportski linkovi.

Kako je nastao projekat Savremenisport.com?


Internet portal Savremenisport.com nastao je kao rezultat potrebe za formiranjem kvalitetne baze sportskih informacija (podataka) sa ciljem da upozna i edukuje sportiste, sportske radnike i sve ljubitelje sporta predstavljajući svojim posetiocima aspekte savremenog (modernog) sporta.

Po čemu se projekat Savremenisport.com razlikuje od drugih?


Ovo je jedini projekat ovakve vrste na našem internet prostoru. Za razliku od ostalih sportskih sajtova, internet portal Savremenisport.com se bavi tematikom savremenog (modernog) sporta i nastoji da svoje posetioce bliže upozna (edukuje) sa svim aspektima sporta (Osnove sporta, Istorija sporta, Savremeni sportovi, Marketing u sportu, Menadžment u sportu, Finansije u sportu, Sportski trening, Sportska medicina, itd.). U sastavu sajta Savremenisport.com postoji više hiljada stranica, a broj stranica se povećava iz nedelje u nedelju postavljanjem novih i zanimljivih sadržaja.

Posećenost Savremenisport.com?


Internet prezentacija Savremenisport.com projekat koji postoji od oktobra 2007. godine, svojom tematikom savremenog (modernog) sporta na Interentu do danas privukao je preko 3 000 000 posetilaca. Broj posetilaca se uvećava svakog meseca u proseku za oko 10%.

Reklamni prostor na Savremeni sport.com


Savremeni sport.com Vam pruža sledeće mogućnosti: zakup prostora za baner na tri pozicije, i to:
   

- Pozicija 1 (baner dimenzija 728x90 px)

     nalazi se u zaglavlju (vrhu) stranice. Baner vidljiv na svim stranicama sajta;    

- Pozicija 2 (baner dimenzija 300x600 px)

     nalazi se u desnom delu stranice. Baner vidljiv na svim stranicama sajta osim početne stranice;    

- Pozicija 3 (baner dimenzija 728x90 px)

     nalazi se u središnjem delu početne stranice. Baner vidljiv samo na početnoj stranici..
** Ukoliko ste zainteresovani za marketing ponudu Savremeni sport.com , a želeli bi ste još kompleksniju promociju(reklamu) u okviru našeg internet portala možete nam se javiti i predložiti nam Vašu ideju.

KONTAKT INFORMACIJE
Menadžer sajta: Marko Skorić
i-mejl: marko.skoric@savremenisport.com

Akcije

  • Postanite saradnik
  • Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
  • Sportski kalendar
  • Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
  • Medijsko partnerstvo
  • Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
  • Sportska foto galerija
  • Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...

Copyright © 2007 - 2024 Savremenisport.com
-Sva prava zadržana-
Solution by Gavrilo Belaćević | Design by Zlatko Lukić