x

Nekadašnji fudbaler Partizana Miloš Mihajlov završio karijeru

Štoper Miloš Mihajlov odlučio je da završi svoju igračku karijeru u svojoj 39. godini. Odbrambeni igrač sa velikim iskustvom odlučio je da stavi tačku na karijeru dugu preko 20 godina, koja je počela u Voždovcu, a nastavila se u Partizanu, Turskoj, Kini, Norveškoj i Kazahstanu.

Mihajlov je profesionalnu karijeru započeo u Voždovcu i bio deo najvećeg uspeha kluba kada je u sezoni 2005/2006 osvojeno treće mesto u Superligi Srbije i kada je izboren plasman u evropska takmičenja, u kojima na kraju klub nije učestvovao zbog odustajanja.

Nemanja Nikolić raskinuo ugovor sa Tuzla Sitijem

Navijači Partizana najviše će ga pamtiti po golu koji je postigao u 128. Večitom derbiju koji je odigran na stadionu „Rajko Mitić“ 2007. godine, kada je glavom matirao Ivana Ranđelovića za veliku radost navijača Partizana. 

-Iako mi je žao što je došao kraj karijere, ponosan sam što sam do kraja nastupao na visokom nivou . Drago mi je što sam završio karijeru u Železničaru iz Pančeva, iako sam tamo bio samo šest meseci, uspeli smo da ispunimo cilj i uverio sam se da i u Prvoj ligi Srbije postoje klubovi koji funkcionišu na ozbiljnom nivou. Gol u derbiju definitivno ostaje kao najlepša uspomena, zajedno sa nastupanjem u Ligi Evrope sa Partizanom. Uzeću vremena da se posvetim sebi i porodici nakon zaista duge karijere i odlučiću nakon toga da li ću ostati vezan za fudbal i dalje.

Srbin promovisan kao trener Levadije

Nakon Partizana Mihajlov je nastupao za Konjaspor u Turskoj, da bi kroz karijeru nastupao i u Rumuniji, Kini, Norveškoj, Kazahstanu. Mihajlov je najveći trag ostavio u matičnom Voždovcu za koji je nastupao u tri navrata i dres Zmajeva je oblačio u preko 250 utakmica i zaslužio status legende beogradskog kluba.

Datum: 23.05.2021. Autor: PRevent sport communication

PROČITAJTE JOŠ...